Nyheter


264 073 kronor till ÖIS via Gräsroten

Över 5 000 Svenska Spel-kunder har valt att ansluta sig till Gräsroten och stötta ÖIS. I år gav det en utdelning på fina 264 073 kronor som tillfaller ÖIS ungdomsverksamhet. Stort tack för ert stöd.

Fakta – det här är Gräsroten:
Gräsroten är ett initiativ från Svenska Spel och som syftar till att stödja ungdomsidrotten i Sverige. Varje år lägger Svenska Spel in 50 miljoner till Gräsroten. Pengar som senare fördelas ut på registrerade klubbar med aktiva registrerade anhängare, och som är öronmärkta för ungdomsverksamheten.

Varje förening bedöms utefter hur många kunder hos Svenska Spel som blir en föreningsfadder genom att ansluta sitt spelkort till föreningen. Om man inte spelar något så bidrar man inte utan varje gång en föreningsfadder spelar hos Svenska Spel får förening poäng. Poängen avgör hur stor andel pengar som klubben får när Gräsroten en gång om året betalar ut 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten.

I år fick ÖIS ungdomsverksamhet in 264 073 kronor genom Gräsroten. ÖIS Fotboll tackar Svenska Spel och alla kunder som valt att stötta ÖIS ungdomsverksamhet.

Gör som 5 472 andra ÖIS:are – Anslut dig till Gräsroten här och stötta ÖIS Fotboll

Ditt stöd betyder mycket för ÖIS Fotbolls ungdomsverksamhet – och det kostar dig ingenting extra.

Missa inte!

» Årskort 2020

» Säkra din plats till ÖIS-galan 23 november

» ÖIS Member – En ny digital plattform för ÖIS:are