Nyheter


Adiga ny huvudpartner till Örgryte IS

18 januari 2018

ÖIS kan stolt meddela att Adiga uppgraderar sitt partnerskap hos ÖIS. Från Sällskapet-nivån till att gå in och bli huvudsponsor under 2018.

– Adiga har varit en central partner till ÖIS Fotboll de senaste åren och det är oerhört glädjande att de nu väljer att utöka sitt redan stora engagemang i föreningen till att bli huvudpartners. Tillsammans med Adiga hoppas vi kunna fortsätta utveckla vår verksamhet, akademi och det framtida samarbetet med Real Sociedad, säger ÖIS verksamhetschef Niklas Allbäck.

Adiga har sedan flera år varit en viktig partner till ÖIS. I fjol var företaget med i det då nyinstiftade Sällskapet. Inför i år uppgraderas partnerskapet ytterligare. 2018 går Adiga in som huvudpartner till ÖIS.

– Vi tycker att ÖIS har en mycket bra och sund verksamhet, från yngsta laget upp till A-laget. Helt enkelt ett familjärt sätt att bemöta alla barn, ungdomar, föräldrar och sponsorer. Jag är ofta på ÖIS-gården och jag kommer alltid därifrån med mer energi än jag kom dit med. Nu hoppas vi på Adiga att ÖIS tar nästa steg, så som vi gör nu, säger Adigas VD Ricardo Heras.

Samarbetet med Adiga som huvudpartner till ÖIS löper över denna säsong och inleds omgående.

ÖIS Fotboll vill tacka Adiga och ser fram emot kommande säsong!

På bilden från vänster: Ricardo Heras VD, Jessica Schöneck Ekonomiansvarig, Desireé Nilsson konsult, Pernilla Karmalm ekonomi, Reine Magnusson Key Account Manager.

 

Missa inte!

Följ ÖIS 2018 – Köp årskort

Kolla in vår nya webshop Store 1887

 

Text: Johan Velagic