Nyheter


Akademisvepet

På bilden: Sebastian Hansson | 2001 | Vänsterback P19
På bilden: Sebastian Hansson | 2001 | Vänsterback P19

Både P19 och P17 avslutade grundserien i P19- och P17 Allsvenskan med förluster mot Halmstads BK. P16 avslutade däremot med en härlig vändning hemma mot Landskrona BoIS.

P19 Allsvenskan
Halmstads BK – ÖIS 6-0
ÖIS målskyttar:

Efter en stark avslutning av P19 hade laget fortfarande en liten chans på slutspel inför sista omgången. Men innan matchen borta mot Halmstad gick inte resultaten i de andra matcherna ÖIS väg och chansen på slutspel försvann redan innan avsparken mot Halmstad som förlorades med svidande 6-0. Nu väntar ett sommaruppehåll innan höstens nedflyttningsserie väntar.

Tabell och spelschema för P19 Allsvenskan finner du här

P17 Allsvenskan
Halmstads BK – ÖIS 3-2
ÖIS målskyttar: Mattias Bahno, Mehmet Uzel.

P17 åkte på en ny sur förlust i avslutningen av grundserien av P17 Allsvenskan. ÖIS hämtade upp ett 0-2-underläge borta mot Halmstad till 2-2 efter två snabba mål i andra halvlek. Men i den 91:a minuten kom det dråpliga baklängesmålet till 3-2 som även blev slutresultatet. Precis som för P19-laget laddar P17 nu upp batterierna under sommarledigheten för nedflyttningsserien som drar igång till hösten.

Tabell och spelschema för P17 Allsvenskan finner du här

P16 Nationell Serie
ÖIS – Landskrona BoIS 3-2
ÖIS målskyttar: Junior Musa, Rawand Kurdali, Hugo Johansson.

P16 följde upp 7-0-krossen mot Gais med en ny skön seger. Den här gången hemma mot Landskrona BoIS efter en stark upphämtning. Efter en halvtimmes spel låg ÖIS under med 0-2, men reducerade snabbt till 1-2 som även var resultatet i halvtid. I andra halvlek tryckte sedan ÖIS in två mål och vände därmed på matchen till 3-2 och spelade hem tre nya härliga poäng. Seger innebär att ÖIS går om Landskrona i serien och innehar just nu den fjärde och sista slutspelsplatsen.

Tabell och spelschema för P16 Nationell Serie finner du här