Nyheter


Anmälan till Camp Sociedad 2019 öppen

Succén återvänder. I dag onsdag öppnades anmälan till Camp Sociedad 2019. Under vecka 26 kommer över 200 fotbollstokiga barn och ungdomar samlas på ÖIS-gården. Där kommer de att få möjlighet att träna under ledning av några av Europas främsta ungdomsledare från Real Sociedads akademi. Anmäler ni er innan 31 december får ni 250 kronor i rabatt.

Precis som de tidigare upplagorna går Camp Sociedad 2019 av stapeln vecka 26. Campen pågår mellan måndag och fredag med fyra heldagar och en halvdag. Dagarna bjuder på gemenskap, glädje och massvis med fotboll.

Som vanligt är instruktörer från en av Europas främsta akademier inbjudna. Utöver ledarna från Real Sociedad kommer även ÖIS akademitränare vara med under hela veckan.

– Det är underbart att vi för fjärde året i rad kan erbjuda en fotbollscamp av hög klass.  Att vi kan erbjuda alla fotbollstokiga barn och ungdomar en möjlighet att få träna tillsammans med några av Europas främsta fotbollsutbildare under en vecka. En vecka som brukar vara uppskattad bland barnen och fylld med skratt, säger klubbchef Niklas Allbäck.

» Säkra er plats nu – Direkt till anmälan

» Mer info om campen

Missa inte!

Årskort 2019 – Upplev ÖIS på plats nästa år

Klä dig varmt – Kolla in vår webshop Store 1887

Läs om ÖIS nyförvärv 2019