Nyheter


Ännu en affär i nätverket – 5000 kronor till ÖIS Fotboll!

ÖIS Fotboll kan med glädje berätta att ytterligare en affär gjorts i vårt nätverk där DOER Ekonomi & Redovisning och Offitech tecknat ett samarbetsavtal. Samarbetet innebär att ÖIS erhåller 5000 kronor.

Som ett sätt att stötta lite extra i dessa tider har Offitech som är en trogen partner till ÖIS Fotboll valt att donera 5000 kronor för varje affär man gör inom de rödblå nätverket och nu kan vi stolt meddela att 5000 kronor tillfaller ÖIS efter att DOER Ekonomi och Redovisning kommit överens med Offitech om ett samarbetsavtal.

Daniel Edgren, ägare DOER Ekonomi & Redovisning.

– Genom detta avtal har vi säkerställt kvalitén på vårt arbete med ett solitt avtal gällande allt som rör skrivare och digitalisering. Precis som inom fotbollen så är ensam inte stark utan det är tillsammans genom att hjälpa varandra som vi växer och utvecklas.

Sebastian Wickström, Regional Manager Offitech

– Genom detta avtal har inte bara våra företag stärkts utan det känns också fantastiskt att detta hjälper sällskapet att stå starkt i dessa dystra tider.

Är ni också intresserade utav att se vad ett samarbete med DOER och Offitech hade kunnat göra för er? Besök något av företagen på: