Nyheter


Arenaplan – Läktarsektioner Gamla Ullevi

14 december 2015

Säsongen 2016 spelar Örgryte IS hemmamatcher på Gamla Ullevi. Det har genomförts ett antal sektionsförändringar i jämförelse med tidigare säsonger på arenan:

• Press- och hedersläktaren, Entré 7, heter i år Dawit Läktaren för att hedra Dawit Isaak och uppmärksamma hans dagar i fångenskap i Eritrea. Journalisten Dawit Isaak har varit frihetsberövad i över 14 år. Dawit Läktaren är en del av ÖIS arbete i kampen för att uppmärksamma Dawit Isaaks fångenskap. Media ackrediterar in sig på Dawit Läktaren genom att kontakta Björn Nilsson på bjorn.nilsson@ois.se alt 031-357 97 11

• Klacken kommer att stå på sektion G-I, nedre sektionen på norra läktaren. Ingång entré 4.
Det kommer vara öppet mellan klacksektionen och östra läktaren med sittplatser, alltså fri rörlighet mellan läktarna sittplats på östra läktaren och ståplats på norra läktaren.
Klackbiljetter köper man till sektion G och I.

• Östra läktaren kommer vara öppen sektionerna K-N.
Genom Entré 5 når ni sektion K-L, Entré 8 tar er bort till sektionerna M-N

• Aktiv sittplats kommer att hålla till i det sydöstra hörnet, sektion M och N
Även N3 Baren håller till i det sydöstra hörnet.

• Entré 3, västra läktaren är Partnerläktare. Sektion C och E är där öppen för loungegäster och partners.

• Bortalagets supportrar står på södra läktaren, sektion A och O. Ingång entré 1

Arenan kommer vara öppen mellan hemmaklack på norra läktaren och sittplats på östra läktaren. Dock ber vi er att gå in genom den entrén som tillhör den sektion där ni ämnar se matchen. På grund av det logistiska arbetet och att arenan för statistik över publikinsläpp per sektion så underlättar det om ni håller er på en och samma sektion under hela matchens gång.

Vid derbymatcher mot GAIS kommer sektionsfördelningen och arenaplanen se något annorlunda ut. Exempelvis kommer övre läktarsektion på norra läktaren att öppnas upp för ÖISare. Mer info om läktarsektioner och öppna entréer till derbyt kommer närmare matchdagen.