Nyheter


Ät en rödblå måltid

Många får kämpa för att få vardagen att gå ihop just nu och bland de hårdast drabbade är restaurangbranschen. Vill du stötta en rödblå restaurang lite extra genom en rödblå måltid. Ta då en titt i listan nedan. Och när du besökt något av ställena. Glöm inte att ta en bild och dela i sociala medier under hashtaggen #FörVårtSällskap

Joe Farellis  – Little Italy mitt på avenyn. Kika in och ta en drink eller sätt tänderna i en frasig pizza. Joe Farellis erbjuder en perfekt blandning av New York och Italien. 

 

Thorskogs Slott – På vackert belägna Thorskogs Slott kan få allt från övernattning till middag eller varför inte lyxa till det med en slottslunch?

 

Mook Thai – En pålitlig thailändsk restaurang i Guldheden som erbjuder kvalitativ thailändsk Take Away.

 

Pizzeria Mums – En nykomling i Krokslätt med fulla rättigheter och pizza på napoletanskt vis. Erbjuder såväl lunchbuffé som Take Away

 

Old Beefeaters Inn – En brittisk pub, mitt i hjärtat av Göteborg där gemyt och öppen stämning är inbyggt i väggarna.

 

John Scotts – Pubarna finns över hela staden men kvalitén är alltid densamma, allt enligt brittisk pubtradition.

 

Brygghuset Fiskebäckskil – Skärgårdskrogen för de som liksom fraktskepparna kräver lite mer. En restaurang bland saltdoften, tångdoften, havet och vågorna.

 

Wine Mechanics – Vinkonnässörerna i Gamlestan erbjuder förutom finfina viner såväl lunch som brunch och middag.

 

Treetop Spa, Hangout & Hotel – Ditt originella alternativ för konferensen, personalfesten, kickoffen, bröllopsfesten eller för en sinnesrolig weekend med kompisgänget. Boka en plats i dag och ta ditt sällskap till en oförglömlig miljö bland träden.

 

Dockyard – Lunchrestaurang och hotell i närheten av nya varvet. Perfekt för lönehelgen!

 

Quality Hotel 11 – Precis vid Eriksbergs gamla båtvarv, med fantastisk utsikt över vattnet, hittar du Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen. Här bor du i lugna omgivningar med fina promenadstråk längs kajen. Givetvis går det jättebra att bara titta in på en lunch i klassisk göteborgs varvsmiljö!

 

Jungman Jansson – En trotjänare såväl i det rödblå partnernätverket som i den göteborgska restaurangvärlden. En västkustrestaurang att lita på.

 

Danilo – Skönt barhäng, mysig fika eller en lång middag med stora smaker och spännande utflykter i vinlistan? Oavsett varför du besöker Danilo blir du en del av den speciella stämningen. Det självklara lunchvalet för ÖIS Herrtrupp dessutom.

 

Blackstone Steakhouse – Bra mat ska det spraka om. Av värme. Passion. Och smak. På Blackstone Steakhouse serveras varmrätterna på glödhet lavasten. Låt er väl smaka!

 

Ullevi Restaurang och konferens – I hjärtat av Göteborg ligger en komplett konferens- och restauranganläggning. Med utsikt över banor där världsrekord slagits och guld tagits.

 

12:ans salong – Saknar du Gamla Ullevi? Varför då inte slå till på en lunch i loungen 12:ans salong med utsikt över planen som är Sällskapets hemmaplan.

 

Hard Rock Café – En klassiker på avenyn. Burgare och annat dinerkäk av hög kvalité i en miljö som doftar New York.

 

Alelyckans Sportcenter – I tider som dessa är det många möjligheter till rörelse som uteblir. Alelyckan håller dock fortfarande öppet och där kan du få dig en vällagad lunch på Restaurang Alvas efter en svettig match!

 

Thörnströms kök – Ett av stadens absolut vassaste kök med en stjärna i Guide Michelin är ett rödblått kök. Behöver vi säga mer än så?

 

Calle Kock – Med mycket stor omsorg ordnar Calle Kock maten till både företag och privatpersoner. Det spelar ingen roll om det är ett rent cateringuppdrag, ett exklusivt bröllop ,en hemma- hos- middag , ett 50-årskalas, ett stort kundevent, en matlagningskurs eller bara ett gott råd på vägen. Calle Kock löser allt.

 

Rasta – Runt om i landet finns Rastas krogar. Alltid med pålitlig husmanskost till bra priser. Glöm inte dem ifall du ger dig ut på vägarna. Givetvis erbjuder man också Take Away!

 

Gör det för vårt sällskap, för sen ska vi fira!