Nyheter


Atashkadeh: ”Är inte med överhuvudtaget”

18 mars 2017

Efter den klara 3-0-segern mot Kalmar förra helgen väntade ånyo ett småländskt lag. Nämligen Östers IF. Superettankollegan drog det längsta strået och vann med 2-1. ÖIS mål gjordes av William Atashkadeh som därmed nätade för andra matchen i rad.

Det blev en 1-2-förlust mot Östers IF här på ÖIS-gården precis. Varför, enligt dig, blir det förlust i dag?
– Jag vet inte, jag har inte funderat på det nu så här efter matchen. Vi kommer ut i första (halvlek) och är inte med överhuvudtaget. Ingenting stämmer, i princip. Vi försöker att gnugga på, men ingenting fungerar riktigt. Vi går in i halvlek och får väl en utskällning av (Marcus) Lantz då. Sen höjer vi oss lite i andra, men det är ju inte tillräckligt bra det heller, säger William Atashkadeh.

Målet prickades ju in av dig, vilket betyder att du har gjort i två raka matcher nu efter målet mot Kalmar senast. Hur känns formen?
– Jag har varit sjuk i veckan och bara kunnat träna i fredags faktiskt, i går. Det känns väl helt okej, vad ska jag säga? Det är alltid bra att göra mål. Sättet vi förlorar på är jobbigt. Det var tungt i dag.

Hade du bara kunnat att ta oss igenom målet?
– Jag kommer inte ihåg. Jag får väl med bollen på något konstigt sätt och driver den lite till höger. Känner att jag har hyfsat läge för att skjuta. Gör det och får ingen bra träff alls, men den sitter i bortre hörnet.

Är det ändå något man kan ta med sig från matchen?
– Absolut, det är ju ett mål. Det är en reducering, så absolut. Ett mål är alltid ett mål. Nu blev det en förlust och det är ju det som räknas. Vi måste bli bättre på många saker inför premiären helt enkelt.

Följ ÖIS 2017 – Köp årskort!

 

Text: Johan Velagic