Nyheter


Även Hjalmar Bäckström kallad till P00-landslagsläger

12 mars 2018

Sedan tidigare är Tim Stolt Hermansson, Mohamed Said och Oskar Blank kallade till P00-landslagsläger. Nu blir det en kvartett ÖIS:are som åker till lägret på Bosön 19-22 mars. I går måndag blev även Hjalmar Bäckström kallad. Därmed har ÖIS med båda sina U19-målvakter till landslagslägret.

I början av mars presenterade förbundskapten Viktor Eriksson en 66-man stor trupp till Bosönläger för spelare födda 2000. ÖIS fick då med tre spelare i truppen i form av Tim Stolt Hermansson, Mohamed Said samt Oskar Blank som fick sin första kallelse.

I går måndag kallades även Hjalmar Bäckström in. Därmed är ÖIS den enda klubben som har med två målvakter på landslagslägret. Totalt åker en kvartett ÖIS:are med till Bosön.

– Det är väldigt kul att vi får med båda målvakterna från U19-laget. Som kommer till varje träning med en sund inställning och som alltid pushar och hjälper varandra att utvecklas till bättre målvakter. Det har gjort att båda har haft en fantastisk utveckling och tagit stora kliv den senaste tiden, säger Björn Andersson, målvaktstränare för U17 och U19.

ÖIS Fotboll säger grattis till Hjalmar och hans tre klubbkamrater och önskar killarna stort lycka till på lägret!

 

Missa inte!

Följ ÖIS 2018 – Köp årskort

Kolla in vår nya webshop Store 1887

Följ ÖIS på bortaplan – Beställ ditt Bortakort

 

Text: Johan Velagic