Biljetter


Årskort 2019

Försäljningen av årskorten för nästa säsong är nu i full gång. I fjol gjorde ÖIS sin bästa sportsliga säsong på ett decennium. Var med på läktaren och hjälp till att göra säsongen 2019 än bättre.


Årskort – Östra Stå
“En enda känsla fyller Östra Stå och elden brinner i hjärtats varje vrå….”

Precis som sången beskriver finns det en speciell känsla på Östra Stå. Här dånar sången som högst och flaggorna vajar i vinden.

Som årskortsinnehavare på ståplats får du tillgång till Östra Baren där det serveras öl, vin samt alkoholfria alternativ och enklare mat. Allt som oftast ackompanjerat av diverse DJ:s från supporterled. På ståplats finns också möjlighet att handla souvenirer från såväl Balders Hage som Östra Stå.

Ingång via Entré 7
Onumrerade sektioner I-G (endast nedre sektion)


Årskort – Sittplats

Vill du sitta i solen och följa spelet från bästa möjliga vinkel? Då är det på sittplats du ska välja att köpa ditt årskort.

Som årskortsinnehavare på sittplats får du tillgång till N3-baren, ett antal kiosker och bekväma platser i söderläge. Placeringen är fri på hela långsidan vilket innebär att du själv väljer om du vill sitta på nedre etage nära dina rödblå hjältar eller föredrar överblicken på övre etage. Årskort på sittplats gäller även som entré till Östra Stå.

Ingång via Entré 9 eller 10
Onumrerade sektioner: K, L, M4-5 och N
Framtidsläktaren sektion: M1-M3


Årskort – Rullstol

För dig som sitter i rullstol erbjuder vi platser nedanför sittplats på solsidan av Gamla Ullevi. Du ser spelet väl från den upphöjda sittplatsläktaren och du har god access in på arenan.

Ingång via Entré 9 eller 10
Numrerad sittplats för 1 person + 1 ledsagare

Priser

Kategori Ståplats/Klack Onumrerad sittplats Rullstol
Ordinarie (Vuxen) 990 :- 1887 :- 990 :-
Studerande 990 :- 1390 :- 990 :-
Pensionär 990 :- 1390 :- 990 :-
Ungdom 7-16 år 590 :- 590 :- 590 :-
Barn under 7 år Gratis Gratis Gratis


Vi föredrar att du inhandlar ditt årskort i vår webshop Store 1887. Det är däremot även möjligt att köpa årskort uppe på ÖIS-gården om så önskas.

Årets årskort pryds av den gamle vänsteryttern Örjan Persson som du kan läsa mer om här och här