Biljetter


Pressackreditering


För att ansöka om ackreditering krävs giltig presslegitimation (AIPS-kort eller medlemskap i sportjournalistklubb). Kontakta Björn Nilsson med ert namn och den mediaorganisation ni kommer att representera. Var god och anmäl er senast vardagen innan match.

Pressläktaren är belägen på Gamla Ullevis östra läktare, nås via entré 11 och öppnas 90 – 120 minuter före avspark. Du får där en ackrediteringsbricka eller fotoväst som ska lämnas tillbaka på samma ställe efter matchen.

Pressrummet är öppet under hela matchen och håller öppet mellan 75 och 90 minuter efter matchens slut. Eventuell presskonferens sker efter matchen och startar cirka tio minuter efter matchslut. Efter presskonferensen är spelarna tillgängliga för media.

På Gamla Ullevi finns fritt wifi i presskonferensrummet och på pressläktaren. För de som önskar parkeringsplatser hänvisar vi till Hedens parkering. Pressfika serveras i pressrummet innan avspark och i halvtid.

Giltig presslegitimation (AIPS-kort eller medlemskap i sportjournalistklubb) eller intyg från uppdragsgivare ska vid begäran kunna uppvisas i samband med uthämtande av ackrediteringsbricka eller fotoväst. Vi ber er lämna tillbaka ackrediteringsbrickor och fotovästar innan ni lämnar Gamla Ullevi. Ackrediteringsbrickorna ska bäras synligt under hela vistelsen på arenan.

Bekräftelse/avslag på ackrediteringsansökan meddelas så snart som möjligt, men senast en vardag före matchen till den mejladress som uppgavs vid ansökan.

Vi ackrediterar i första hand reportrar och fotografer från etablerade medier med daglig utgåva samt med fotboll som ett av sina huvudsakliga bevakningsområden. Även gästande lags webbredaktion är givetvis välkomna. Fotografer ska bära fotoväst innan, under och efter matchen och endast befinna sig i de anvisade fotoområdena innan, under och efter match. Alla TV-intervjuer i Flash zone ska göras med sponsorväggen som bakgrund. Observera att det inte under några omständigheter är tillåtet att beträda gräsmattan.