Nyheter


Biljettsläpp till höstderbyt 24 september

Nu är biljetterna till höstderbyt mot Gais släppta. I våras tog ÖIS en oerhört skön seger – nu är det dags för höstderbyt. Nu är det dags för ett nytt kapitel i den över 120-åriga rivaliteten klubbarna emellan. Säkra din plats på Gamla Ullevi tisdagen 24 september klockan 19.00!

Senast i vårmötet blev det en efterlängtad ÖIS-seger med 1-0 efter ett sent avgörande. Se till att köpa din biljett så hjälps vi åt att ta de där tre poängen i Sveriges äldsta fotbollsderby – Tillsammans.

Nu finns biljetterna uppe till försäljning. Som vanligt uppmanar vi alla att köpa sina biljetter som förköp på webben eller i Ticketmasters app.

ÖIS-klacken kommer att vara belägen på sektion P och B, övre etage på södra kortsidan. För sittplats har ÖIS tilldelats hela sektion D samt sektion C2 och C3.

Precis som i fjol finns det även i år en överenskommelse om hur sektioner och intäkter ska fördelas. Samarbetet och den här modellen gör att pengarna för de biljetter du köper till ÖIS sektioner tillfaller ÖIS Fotboll. Detsamma gäller således för motståndarlaget och deras sektioner.

Nu sluter vi oss än en gång samman och gör vårderbyt till vår hemmamatch. Framåt Rödblått!

» Direkt till biljettbokningen till höstderbyt 24 september

Missa inte!

Biljetter ÖIS – Trelleborgs FF 14 september

ÖIS Member – En ny digital plattform för ÖIS:are

Succé för supporterinitiativet #rödblåframtid: Över 400 000 kronor insamlat

Kolla in vår webshop Store 1887