Nyheter


Biljettsläpp till Originalderbyt 4 september 2017

4 augusti 2017

Nu är biljetterna till Originalderbyt släppta – 120 år av rivalitet. Säkra din plats på Gamla Ullevi den 4 september klockan 19.00!

För 120 år sedan spelades Sveriges första fotbollsderby. I år ska vi försöka fira detta jubileum med en efterlängtad rödblå derbyvinst. Stödet på läktaren blir en nyckelfaktor. Köp din biljett redan i dag så hjälps vi åt att ta de där tre poängen i Sveriges äldsta fotbollsderby – 120 år av rivalitet.

Från och med klockan 11.00 i dag fredag finns biljetterna uppe till försäljning. Som vanligt uppmanar vi alla att köpa biljetterna som förköp. Det gör du som alltid på Ticketmaster. Där finner du även alla exakta priser för samtliga sektioner.

ÖIS-klacken kommer att vara belägen på sektion P och B, övre etage på södra kortsidan. För sittplats har ÖIS tilldelats hela sektion D samt sektion C2 och C3.

Precis som i fjol har vi i år en överenskommelse om hur sektioner och intäkter ska fördelas. Samarbetet och den här modellen gör att pengarna för de biljetter du köper till ÖIS sektioner tillfaller oss. Intäkterna för ÖIS tilldelade platser går alltså till klubben. Detsamma gäller således för motståndarlaget och deras sektioner.

Låt oss sluta oss samman och tillsammans göra höstderbyt till vår hemmamatch. Framåt Rödblått!

 

Text: Johan Velagic