Nyheter


Björck: ”Fit for fight”

15 maj 2017

Efter ryggproblem som hållit honom borta från spel i en månad var Fredrik Björck tillbaka senast. Den rutinerade mittbacken gick direkt in i startelvan och hoppas nu att få vara kvar där.

Du var tillbaka i startelvan i det mållösa derbyt mot Gais. Hur var det att vara tillbaka?
– Det var väl…trevligt framförallt. Kul att komma tillbaka till den matchen. Det trodde vi kanske inte från början, men det var så klart härligt att vara tillbaka på plan igen, säger Fredrik Björck.

Nu när det har gått några dagar, hur känns kroppen?
– Helt okej. Vi fick en ledig helg här för att reparera oss lite grann. Och det känns helt okej. Jag ska inte ta i med några överord här, men det funkar.

Den här veckan innehåller två matcher. Först nu på onsdag hemma mot Falkenberg och sen en b0rtamatch mot Syrianska på söndag. Hur går tankarna inför det?
– Just nu är tankarna bara mot Falkenberg här på onsdag. Resten ligger för långt fram för att börja tänka på nu. Nu är det denna match och sen efter det får vi ladda om igen. Nu är det fullt fokus framåt.

Hur ser du på dina chanser till att få starta matcherna?
– Ingen aning. Förhoppningsvis har jag en god chans att starta nu nästa match. I alla fall till hur jag känner i kroppen. Sen är det upp till Marcus (Lantz) och den taktiska biten och välja vem han vill spela med. Jag är fit for fight.

Annars, vad är din bild av Falkenberg?
– Ingen. Överhuvudtaget. Jag vet inte alls. Jag kan inte gå in på någon analys där. Jag tänkte säga att jag visste någon spelare, någon forward, skit samma. Det är inget fokus på dem riktigt utan mer fokus på vad vi ska göra.

 

Biljetter till Örgryte IS – Falkenbergs FF 17 maj

 

Text: Johan Velagic