Nyheter


Bortakortet 2018 nu till försäljning

19 januari 2018

Det som tidigare var Supporterkortet har inför i år ändrat namn till Bortakortet. I dag fredag inleder ÖIS sin försäljning av Bortakorten 2018.

Klubbarna i Superettan har tillsammans med SEF tagit fram Bortakortet med syftet att uppmuntra supportrar att resa land och rike för att stödja sitt lag på bortaplan.

Varje klubb har tilldelats 100 stycken kort vardera. Priset är 800 kronor/kort vilket ger ett snittpris på 53 kronor/match. Ett prisvärt sätt att se sitt lags samtliga bortamatcher säsongen 2018.

Kortet administreras och säljs av respektive Superettanklubb. ÖIS inleder sin försäljning av Bortakortet i dag fredag 19 januari. Försäljningsperioden pågår fram till 15 mars. Kortet gäller som inträde på den angivna bortasektionen till samtliga ÖIS bortamatcher i Superettan 2018.

För att beställa ett supporterkort mailar du till slo@ois.se och anger:

Namn:

Adress:

Telefonnummer:

Ni kommer sedan få ett svar med betalningsinformation skickat till er.

Kortet kommer att kunna hämtas ut eller få hemskickat så ni har det i handen innan säsongen drar igång.

Kortet är inte personligt och kundregistret är enbart till för att kunna hjälpa till vid förlorat kort. Uppgifterna skickas inte vidare till SEF.

Eftersom det finns begränsat med kort är det principen ”först till kvarn” som gäller.

Vart går pengarna?
Klubbarna i Superettan behåller själva 50 procent av sin försäljning av Bortakortet. De andra 50 procenten betalas av klubben in till Svensk Elitfotboll som sedan fördelar intäkterna jämnt mellan alla Superettanklubbarna.

För frågor om supporterkortet är ni välkomna att höra av er till vår SLO Frida.
Mail: Slo@ois.se
Telefon: 
076-268 89 62

 

Missa inte!

Följ ÖIS 2018 – Köp årskort

Kolla in vår nya webshop Store 1887