Nyheter


Bortakortet 2020 ute till försäljning

Bortakortet 2020 är här. 100 stycken finns till försäljning så skynda dig!

Syftet med bortakortet är att ge ett bra pris för alla trogna som reser land och rike runt för att se sitt favoritlag. För 800 kronor, i snitt 53 kronor per match, ser den som har bortakortet alla sitt lags matcher på bortaplan. Kortet administreras och säljs av respektive Superettanklubb och varje lag får 100 kort vardera att sälja.

Bortakortet kommer hos ÖIS att kunna köpas mellan 4/1 och 14/3 och kostar som 800kr. Kortet gäller som inträde på angiven bortasektion vid samtliga ÖIS bortamatcher i superettan under 2020.

Kortet kommer att kunna hämtas ut eller få hemskickat så ni har det i handen innan årets första bortamatch. Kortet är inte personligt och kundregistret är enbart till för att kunna hjälpa till vid förlorat kort. Uppgifterna skickas inte vidare till SEF.

Vart går pengarna?

Klubbarna i Superettan behåller själva 50% av sin försäljning av Supporterkortet. De andra 50% betalas av klubben in till Svensk Elitfotboll som sedan fördelar intäkterna jämnt mellan alla Superettanklubbarna. Så tveka inte!

För att köpa bortakortet går du in på Store1887.se. Har du frågor angående Bortakortet är du välkommen att kontakta ÖIS SLO Frida Nywertz. Antingen via mail till slo@ois.se eller via telefon 0762688962.