Nyheter


Daniel Paulson stannar i Sällskapet

Vi är glada att kunna presentera att vår lagkapten Daniel Paulson har valt att förlänga sitt avtal med föreningen till och med säsongen 2022.

Daniel anlände till föreningen som 16-åring från Öjersjö IF och blev uppflyttad i A-truppen 2013. Han har representerat Sällskapet i såväl Division 1 som i Superettan och inför säsongen 2018 valde vår dåvarande huvudtränare Thomas Askebrand med stab att göra honom till lagkapten, en roll han haft sedan dess. Totalt har det blivit 160 matcher och 27 mål i seriespel för ÖIS representationslag för Daniel Paulson.

Nu är det alltså klart att Daniel skrivit på ett nytt avtal som sträcker sig över säsongen 2022.

Igor Krulj, sportchef

– Fantastiskt roligt att vår lagkapten vill vara med på den här resan och bidra till det hårda jobbet i lägger ned i den dagliga verksamheten här på ÖIS-gården. Paulson är professionell ut i fingerspetsarna och ett stort föredöme för såväl unga som äldre i vår trupp.

Daniel Paulson

– Det känns jätteroligt att det är klart. Jag ser fram emot att få vara med på den här resan, det är ju lite nystart nu med ny tränare och ny sportchef. Jag känner ju väldigt mycket för ÖIS och därför vill jag ju vara med och ta steget upp med ÖIS och se till att vi tillslut blir en allsvensk förening. Det är min dröm.

FAKTA
Namn: Daniel Paulson
Född: 25 september 1995
Position: Mittfältare
Tidigare föreningar: Öjersjö IF
Moderförening: Öjersjö IF