Nyheter


Emil Skogh lånas ut till Oskarshamns AIK

ÖIS och Oskarshamns AIK har kommit överens om en utlåning av Emil Skogh. Yttern lånas omgående ut till Division 1-klubben resten av året.

I jakten på mer speltid lånas Emil Skogh ut till Oskarshamns AIK i Division 1. Utlåningen sker omgående och 25-åringen är redan nu spelklar för Smålandsklubben.

I år står Skogh antecknad för en start och fem inhopp i Superettan. Nu hoppas yttern på mer speltid i Oskarshamns AIK som för närvarande ligger på en fjärdeplats i Division 1.

– Jag vill ha speltid kontinuerligt, vecka in och vecka ut. Få upp mitt självförtroende igen. Nu lånas jag ut till en klubb där tränaren verkligen tror på mig och det är väldigt viktigt. Samtidigt vill jag passa på att rikta ett stort tack till hela ÖIS under min tid i klubben så här långt. Både ledare och lagkamrater, men även alla supportrar som har stöttat mig hela tiden trots motgångar, säger Emil Skogh.

ÖIS Fotboll önskar Emil lycka till i Oskarshamns AIK resten av säsongen.

 

Foto: Stefan Geijer | Eventfoto Göteborg

 

Missa inte!

Stötta Enkronasmatchen
Biljetter till ÖIS – AFC Eskilstuna 30 juli
Kolla in vår webshop Store 1887