Enkronasmatchen 2017: ÖIS – Gefle IF 16 oktober

Nu är det klart när ÖIS Enkronasmatch spelas i år. Måndagen 16 oktober hemma mot Gefle IF är det gratis inträde för alla. Varmt välkommen till Gamla Ullevi.

Enkronasmatchen har sedan 2008 varit en väldigt trevlig och uppskattad tradition hos ÖIS. Genom både privatpersoner och olika företag har ÖIS den fina möjligheten att bjuda alla på entrén till en match under säsongen. Tack vare er generositet möjliggörs att alla kan ta del av gratis fotboll.

Genom åren har Enkronasmatchen varit ett uppskattat inslag och lockat publik en bra bit över ÖIS publiksnitt. Bortsett från Originalderbyna har Enkronasmatchen varit den match med mest publik under säsongen. Det brukar vara en härlig inramning med tifo, sång, glädje och kärlek som skapar en trevlig stämning på Gamla Ullevi.

Årets match spelas måndagen 16 oktober mot Gefle IF på Gamla Ullevi. Sprid ordet och hjälp till att fylla arenan. Låt staden veta att den 16 oktober är det gratis att gå och se ÖIS skapa rödblå magi på Gamla Ullevi.

För information kring hur du går tillväga för att stötta kampanjen finns informationsblad för både företag och privatpersoner.

Ytterligare information kring Enkronasmatchen 16 oktober hittar du här.

 

Text: Johan Velagic

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedIn