Nyheter


Felix Jonsson – Ny kommunikationsansvarig för ÖIS Fotboll

ÖIS förbereder sig inför säsongen 2020 på alla plan. Kansliet uppe på ÖIS-gården får nästa år ett nytt ansikte i Felix Jonsson som blir ÖIS Fotbolls nya kommunikationsansvarig. Han tillträder tjänsten vid årsskiftet.

Felix Jonsson är ett välbekant namn för de flesta ÖIS:are. Dels via sina redaktionella texter på Sambadefensiv, dels via sitt engagemang i Balders Hage och som ledamot i SFSU men även i form av strategiarbetet och supporterrådet.

Felix har haft en livslång relation till ÖIS Fotboll i olika former. Från och med nästa år arbetar han för klubben i sitt hjärta. Han lämnar sitt lärarjobb i Landvetter för att ansluta i sin tjänst som kommunikationsansvarig för ÖIS. Han tillträder tjänsten vid årsskiftet.

Felix Jonsson
– Det känns speciellt att lämna det ideella för att att göra det man älskar på heltid, men samtidigt var det en för bra möjlighet för att tacka nej till. Jag hoppas kunna bidra med ett supporterperspektiv på vår kommunikation och tror jag kan använda mig av den erfarenhet jag har från marknadsföring för Balders Hages räkning där vi bland annat lyckats få fart på ståplats på ett sätt jag är väldigt stolt över. Den vägen ska vi fortsätta på.

Niklas Allbäck, klubbchef
– Felix har länge varit verksam i och runt om ÖIS i många olika former. Via rollen som ny kommunikationsansvarig hoppas vi att Felix via sin roll kan bistå föreningen med nya tankar och idéer samt i högsta grad vara med och bidra till att föreningen når de kommande årens strategimål i såväl publikrekrytering, medlemsrekrytering och utvecklande av vårt affärsnätverk. Att vi genom modern och relevant media och kommunikation når ut till fler ÖIS:are. Jag vill också passa på att tacka Johan Velagic för hans enorma engagemang hos ÖIS där han ensamt varit den största bidragande orsaken till att förbättra kommunikationen till vad den är i dag. Jag önskar honom lycka till i sina nya uppdrag.

ÖIS Fotboll hälsar Felix varmt välkommen till kanslifamiljen uppe på ÖIS-gården.

Missa inte!

» Årskort 2020

» Säkra din plats till ÖIS-galan 23 november

» ÖIS Member – En ny digital plattform för ÖIS:are