Nyheter


Förlust mot Sundsvall

Det blev tyvärr förlust i den sjätte omgången av Superettan för Sällskapet.

Matchen inleddes trevande och den första halvleken var på alla dess vis ett ställningskrig. Sundsvall tilläts hålla i bollen en del men ÖIS krympte alla ytor man kunde och var nära att ställa till det för bortalaget när tillfällen dök upp. Förutom en kort period av svag koncentration i slutet av halvleken var känslan i pausvilan att Sällskapet hade bra koll på händelserna.

Andra halvlek fick dock en brutal start. I den 48:e minuten hittade bortalaget runt på ÖIS högersida och kunde med ett lågt inspel nå Pontus Engblom som kunde trycka in 0-1 vid den bortre stoplen.

Bara två minuter senare var olyckan framme igen då samme Engblom dök upp vid den bortre stolpen efter en markeringsmiss, och kunde trycka upp 0-2 i nättaket.

ÖIS försökte med några byten förändra matchbilden och lyckades skaka fram några enstaka chanser men hade svårt att få den kontakt man ville.

Matchen slutade 0-2 och ÖIS står därmed kvar på sex poäng efter sex spelade matcher i årets Superetta. Nu väntar en veckas ledighet innan man nästa helg åker till Borlänge för möte med IK Brage.

ÖIS startade med följande elva spelare på planen.
ÖIS startade med följande elva spelare på planen.