Nyheter


Framtiden AB ny partner på nivån Sällskapet

ÖIS kan med glädje presentera rekryteringsföretaget Framtiden AB som ny partner på nivån Sällskapet.

Partnerskapet Sällskapet introducerades 2016 och är tillsammans med huvudpartners ÖIS innersta krets. Senaste företag att ansluta sig till partnerskapet Sällskapet är rekryteringsföretaget Framtiden AB som grundades 2004 i Jönköping. Genom åren har företaget öppnat upp kontor runt om i landet, år 2010 öppnades ett kontor upp i Göteborg.

– Vi är både stolta och glada över att kunna bidra till ÖIS satsning tillbaka till finrummet igen där klubben hör hemma. För Framtidens del ska det bli kul att ta del av ÖIS fina affärsnätverk och personligen känns det väldigt bra att vi går in som partners. Det värmer våra ÖIS-hjärtan.

Vilka är Framtiden AB?
– Framtiden strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av personal för uthyrning och rekrytering. Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom IT och teknik, ekonomi och finans, kontor, lager och industri. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs.

ÖIS Fotboll tackar Framtiden AB för deras stöd och ser fram emot samarbetet!

För frågor eller information om olika partnerpaket – klicka här

Missa inte!

Årskort 2019 – Upplev ÖIS på plats i år

Klä dig varmt – Kolla in vår webshop Store 1887

Läs om ÖIS nyförvärv 2019