Nyheter


Stöd våra partners, gör det för vårt sällskap

I ett läge där vi uppmanas till social distansering känns det som att livet är lite på paus. Men, det är bara för ett tag. Snart hoppas vi att vi är tillbaka ute på planen men tills dess är det viktigt att vi stöttar och hjälper varandra.

Nedan kan ni ta del av erbjudanden från flera av våra partners där vi tillsammans kan stötta varandra i denna utmanande tid.

 • DEMO GROUP
  Demo Group har två lätta lastbilar med bakgavellyftar som lastar ett ton, två skåpbilar med ramp som lastar 1,2 ton och en stor Scania med kyl- och frysmöjligheter som lastar 16 ton, samtliga finns tillgängliga med eller utan chaufförer. Vi har tillgänglig lagerpersonal, erfarna projektledare och vi kan ordna underhållning med teknik även för den lilla hemmafesten när alla är inlåsta och har tråkigt…Kontakta Peter Simson på peter.simson@demogroup.se för mer information.

 • FACTORINGGRUPPEN
  Vi på Factoringgruppen har lång erfarenhet av factoring och gedigen kunskap om småföretagande, finansiering och factoringbranschen.Med oss får du både likviditet och en förlängd arm till dina kunder – ett bra och effektivt alternativ till vanlig bankfinansiering.
  Vi erbjuder bra priser för alla ÖIS partners.Kontakta Niklas Arvidsson på niklas.arvidsson@factoringgruppen.se för att höra mer om våra tjänster.För varje kund som kommer in sponsrar vi just nu även ÖIS fotboll med 2 000 kronor.

 • HAMMARVIKEN
  Företag, små som stora, går på knäna i dessa Coronatider. Vi som orkar måste därför ta vårt ansvar för att hjälpa de extra utsatta. Och då pratar vi inte bara om de entreprenörer som har det tufft just nu, utan också om alla dem som alltid får kämpa.Hammarviken kommer därför att dra sitt strå till stacken genom att starta kampanjen #mealsupporter. Under 10 dagar, med början måndagen 23/3–2020, kommer vi att köpa 100 matlådor om dagen från stjärnkocken Håkan Thörnström. Maten kommer därefter att skänkas till dem som behöver uppmuntran eller helt enkelt mat för dagen.Vi hoppas att ni vill hjälpa oss att dela budskapet, gärna via mail och sociala medier.
  Uppmuntra och utmana andra företag att haka på vår idé!Följ oss i sociala medier:#mealsupporter@hammarviken
  Facebook | Instagram | LinkedIn

 • HARD ROCK CAFÈ
  Äntligen uteserveringtider!I dessa tider kan vi nog alla enas om att det är lite oroligt för oss företag, hur kan vi gemensamt ta oss igenom utmaningarna vi ställs inför och samtidigt värna om allas hälsa?Vi vill nu sträcka ut en hand och erbjuda dig som är med i ÖIS nätverk fri shuffleboard när ni köper mat av oss. När ni bokar en middag hos oss så bjuder vi på en timme shuffleboard! Visst låter det lockande? Detta gäller även om ni vill ha eran måltid take away eller levererad, då gäller kvittot som en voucher för shuffleboard. Kontakta oss på goteborg@hardrock.se eller ring Louise på 0733-541316

 • INET
  Att jobba hemifrån kan vara lika befriande som det är isolerande. Men oavsett vem du är är chansen stor att du inte har tillgång till samma teknik som du har på kontoret. Därför har vi tagit fram en guide där vi går igenom några av de saker som är smidiga att ha när du jobbar hemifrån.Behöver du hjälp med att sätta upp ditt hemkontor? Vår kundservice står redo att ge dig tips och råd.Läs mer på Inet.se 

 • JL PROJEKTLEDNING
  Vi utför energideklarationer på flerbostadshus för 5.000 kr inkl moms per huskropp. Vid fler huskroppar fråga efter offert.10 % av intäkterna går till Örgryte IS.Kontakta Johan Lundborg för mer information på johan@jlprojektledning.se

 • JP SPOLSERVICE
  Vi kommer och underhållsspolar er villa för att avlägsna hudavlagringar och ansamlingar av fett eller korrosion. Efter spolningen kan vi göra en kamera-inspektion där vi går ner och fingranskar era rör efter skador och förslitningar.1-plansvilla
  2300:- efter rot-avdrag1,5-2-plansvilla
  2500:- efter rot-avdragAnge ÖIS2020 när ni ringer 031-53 40 04 och bokar! Erbjudandet gäller till 1 juni 2020.Ps. Det går att lägga till en kamerainspektion för 1500:- också!

 • NICE FÖRETAGSREKLAM
  Erbjudande på handsprit och desinfektionsservett. Ni är välkomna att höra av er med eventuella frågor och beställningar!Handsprit 30 ml ex kostnad för eget tryck på framsidan.Antal. 384st. 768 st. 1 152 st. 5 000 st.
  Pris: 35.-/st. 31.-/st. 29.-/st. 23.-/st.
  Leveranstid. ca 16 – 20 dagar.Desinfektionsservetten är Stl. S 10 x 6,5 cm
  Leveranstid är 15-18 arbetsdagar.
  Tryck. Inkl ett 1-färgstryck.
  Minsta kvantitet 5.000 st. 3,40/st.
  Kliché. 2 000:-
  Moms + frakt tillkommer.

 • PLL FASTIGHET
  På grund utav rådande situation i samhället så har vi fått förfrågningar gällande desinfekteringar av allmänna utrymmen för att förhindra eventuell smittspridning.Arbetet går ut på att man behandlar med ett alkoholbaserat medel: handledare, knappsatser, handtag till allmänna utrymmen etc.Vi kan göra detta på såväl kontor som i bostadsrättsföreningar.Läs mer här.

 • QUALITY HOTEL 11 & ERIKSBERGSHALLEN
  För att underlätta kommunikationen i dessa tider när vi bör tänka på våra sociala kontakter så har vi på Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen byggt en studio för digitala möten i ett av våra mötesrum. Teknik och expertis är på plats, så ingen start tid. Bara att boka och köra igång. Vi skräddarsyr såklart ditt möte.Ring mig Ann Röckert 0702-292225 eller Roland Nilsson 0707-560109 så berättar vi mer.

 • RE/MAX WARBERG & CO
  RE/MAX Warberg & Co erbjuder nu alla ÖIS:are 10 % på min nettoprovision på alla objekt som tipsas mig från ÖIS:are.Det gäller samtliga objekt;
  – Bostadsrättslägenheter
  – Villor/Radhus
  – Fritidshus
  – Flerbostadshus
  – Industrifastigheter
  – Kontorsfastigheter
  – ButiksfastigheterKontakta Jörgen Warberg för mer information.


 • VETERANKRAFT
  Har ni som företag problem med sjukskrivningar så har vi folk som kan hoppa in.Med över 1,500 veteraner här i Göteborg med alla möjliga sorters kompetens.Kontakta oss på 031-310 76 65 (Uppge kod ÖIS så ger vi 10% rabatt)Gäller det privatpersoner så kan vi hjälpa till med det mesta, har ni tex äldre somBehöver hjälp med tex veckohandling, fixa fint i trädgården etc.Kontakta oss på 031-310 76 60 (Uppge kod ÖIS så ger vi 10% rabatt)

 • WINE MECHANICS
  Alla i ÖIS nätverk har under Mars-April-Maj rabatt på matnotan hos oss på 25%Lunch eller kväll spelar ingen roll.De som vill ha konferens eller möte i vår lokal på Loftet erbjuds 50% rabatt på lokalhyranUppge kod ÖIS2020Eller vill du kanske bli delägare i ett vinfat? Läs mer om detta unika erbjudande här. 

 • OFFITECH

  Offitech erbjuder tidsbesparande och smarta skrivarlösningar för både utskrifter och scanning. Med rätt skrivare kan ni bli ert eget tryckeri vilket ger er både kostnadseffektivitet och bättre affärer.

  Oavsett om ni arbetar på ett större företag med behov av skrivare med olika funktioner, eller på ett mindre kontor med färre utskrifter så kan de hjälpa er att ta fram den skrivare som passar just för ert behov.

  För varje ny kund som kommer in så sponsrar Offitech ÖIS med 5 000 kr.

  Kontakta Sebastian Wickström på 073-595 10 73


 • Hajon ABFör varje order på minst 10.000:- kronor skänker Hajon 1000:- kronor till ÖIS fotboll.Erbjudande nr 1. Desinfektionsservett med hög alkohol kvalitet samt Inkl enfärgstryck. Minsta antal 5.000 st                1.99:-/stErbjudande nr 2. Handsprit på egen flaska Inkl. enfärgstryck OBS 100 ml 75% alkoholhalt. Minsta antal 250 st                    99:-/stErbjudande nr 3. Handsprej på egen flaska Inkl. enfärgstryck  20 ml 62% alkoholhalt. Minsta antal 600 st                    19.90:-/st Moms och frakt tillkommer. Leverans på ca 10-15 arbetsdagar efter godkänt korrektur. Kliche 495:- Med reservation för slutförsäljning av dessa varor.

 • Ads4You

  Företaget hjälper er hela vägen från skapande av grafisk manual till produktion, leverans och montage. Allt från visitkort, foldrar, broschyrer till fordonsreklam, skyltar, mässmontrar, carwraps, LED skyltar och hjälp med digital marknadsföring. Nu har Ads4You ett exklusivt erbjudande till er ÖIS:are. Klicka här!

 

 • Ringup/Trecom RingUp/Trecom vet att varje möte med kund är viktigt, i dessa tider kan kundbesök vara svårt och därför hjälper man gärna till med kostnadsfri konsultation av vilka möjligheter som finns för videomöten och hur ni enklast kommer igång.Vi är en oberoende återförsäljare av telefoni, växel och it lösningar och samarbetar med alla stora svenska leverantörer (Telia, Tele2, Telenor, Tre, Telavox, Microsoft Teams m.fl.).Kontakta oss via http://www.trecom.se/vartsallskap/

 

 • MIKE Kommersiella FastigheterFör varje tips du ger till oss på MIKE om en kommersiell fastighet som leder till försäljning, ger vi 20 000 kr till ÖIS verksamhet, i ditt bolags namn.Kontakta Richard Lulek om du har tips: 031 – 761 23 41, richard.lulek@mikefastigheter.se, 070-848 12 13

 

 • RINGUP/KiWi Communications AB, Mölndal 

  Fram till premiären i Superettan 2020 erbjuds Ni som Förening eller Företagskund  1400:- i värdecheck för varje nytt abonnemang 3 Världen 249:-/mån som ni beställer av RINGUP/KiWi  (Abonnemangsperiod: 24 mån, priser ex moms)I Abonnemanget 3 Världen ingår obegränsad surf, obegränsade samtal, SMS inom Sverige, (ej betalsamtal)  100Gb surf/mån inom 80 länder, samtal till 80 länder från Sverige & vice/versa

  Ring eller maila oss ditt intresse så skickar vi  detaljerad information om detta fantastiska abonnemang.

  Till varje nytt abonnemang medföljer även CHAMPION Earbuds  (Butiksvärde 795:-/st, två års garanti)

  För varje nytt Företagsabonnemang 3 Världen som beställs via Öis innan seriepremiären så bidrager vi dessutom med 800:- st till ÖIS Fotboll Dam.

  Vänligen kontakta Kim eller Björn
  kim@kiwi.li      031 – 25 13 00

  Besöksadress: Norra Ågatan 30  Mölndal 

 


 • r2 Kommunikation 

  Det är tuffa tider för många företag nu. Men krisen kommer förr eller senare att mildras och när marknaden kvicknar till är det viktigt att vara på tårna. Vi på r2 har lång erfarenhet av strategisk kommunikation och har lotsat många företag genom hårda tider.Vi erbjuder vägledning om hur du ska hantera din verksamhets kommunikation och varumärke genom denna period, men också när allt är över. Se det som en möjlighet att komma ur krisen bättre rustad än när du klev in. Hör av dig till magnus@r2.se eller ring 0708-42 39 40

 


 • Silanders Grafiska

  Tryckeriet i Majorna!

  Under maj och juni kör vi 15% på alla våra trycksaker i butik samt fri frakt inom Göteborg. Vi trycker inbjudningskort, beachflaggor, reklamblad, brevpapper m.m

  Kontakta oss:
  info@silander.se
  031-148800
  Godhemsgatan 44 414 68 Göteborg

Vill ditt företag också synas på listan ovan med ert erbjudande? Kontakta Henrik Svartborn på henrik.svartborn@oisfotboll.se med ert erbjudande (max 500 tecken) så uppdaterar vi listan löpande. 

Gör det för vårt sällskap – för sen ska vi fira!