Nyheter


Gratis ungdomsbuss till Borås

Fredagen 19 oktober styr ett hundratal ÖIS:are kosan mot Borås och matchen mot Norrby IF. Nu bjuder ÖIS och Supporterklubben Balders Hage in den yngre generationen att följa med helt gratis. Anmälan görs på mail till resegruppen@oissupporter.se.

17.15 avgår bussen från parkeringen framför First Hotel G vid Nils Ericssonterminalen. Samling 17.00. Att åka med bussen är gratis för alla ungdomar under 18 år. Vill du åka med måste du se till att anmäla dig och det gör du via mail till resegruppen@oissupporter.se.

För övriga vuxna som vill åka med blir kostnaden 100 kronor om du är medlem i ÖIS Supporterklubb Balders Hage och 150 kronor om du inte är medlem.

Bussen tar er raka vägen till bortasektionens insläpp på Borås Arena och sedan tillbaka till Centralstationen. Inträdet på arenan ligger på 50 kronor för ungdomar under 16 år och 100 kronor för äldre.

Är du över 18 år och känner för att ladda upp på puben i Borås går en tidigare buss. Denna avgår 16.00 från samma plats som den senare bussen. Mer info om den hittar du på oissupporter.se.

Att åka på bortamatch är en upplevelse som bygger upp ett supporterskap på ett annat sätt än att gå på hemmamatcher. Du lär känna andra ÖIS:are och känner ofta en annan nivå av samhörighet med klubben då du tillsammans representerar ÖIS på bortaplan.

Att Balders Hage och ÖIS nu erbjuder ungdomar att åka till Borås gratis är en otroligt bra möjlighet för ungdomar att åka på sin första bortamatch eller kanske första utan mamma/pappa och få uppleva ÖIS på bortaplan under en resa som är nära Göteborg och där det finns ett bra samarbete med hemmalaget.

Från ÖIS håll har vi självklart personal på plats. Även vår SLO (supporter liaison officer) Frida kommer att finnas på eller precis i anslutning till bortasektionen för alla som behöver hjälp, stöd eller bara vill prata ÖIS med någon.

Har du som förälder frågor eller funderingar inför att skicka iväg ditt barn på matchen är du välkommen att kontakta vår SLO Frida Nywertz på antingen telefon eller mail:
0762 – 68 89 62
slo@ois.se

Vi ses på Borås Arena!

Med rödblåa hälsningar ÖIS och ÖIS Supporterklubb Balders Hage