Nyheter


Hakeem Araba lämnar Örgryte IS

23 november 2017

Hakeem Araba och ÖIS går skilda vägar. Anfallarens kontrakt går ut sista december och kommer inte att förlängas.

Vid sommaruppehållet tidigare i år anslöt Hakeem Araba till ÖIS från danska Naestved BK. Anfallaren fick speltid per omgående och noterades för 14 matcher och ett mål i Superettan under höstsäsongen. Målet prickades in i derbyt mot Gais på straff. ÖIS första mål i Originalderbyt på fyra år.

I den avgörande kvalmatchen mot Mjällby på Gamla Ullevi klev han fram igen. Engelsmannen såg till att ÖIS fick in 3-1-målet vilket säkrade kontraktet i Superettan nästkommande säsong. Ett oerhört viktigt mål för hela föreningen.

Hakeem Araba
– Jag hade en jättebra tid i ÖIS. Jag var inte här så länge, men spelarna och ledarna gjorde att det kändes bra och jag hann få goda vänner. Jag hade det bra under denna upp-och-ner-säsong. I slutändan löste sig allt. Jag vill tacka alla supportrar som fick mig att känna mig hemma här.

ÖIS Fotboll tackar Hakeem för hans tid under i Sällskapet och önskar honom stort lycka till i framtiden!

 

Text: Johan Velagic