Nyheter


Hammarviken ny huvudpartner till ÖIS

ÖIS kan med stor glädje och stolthet presentera Hammarviken som ny huvudpartner till ÖIS Fotboll.

Hammarviken Företagsutveckling ägs av familjen Rydhede och är ett investmentbolag i Göteborg/Mölndal. Hammarviken har lång erfarenhet av att investera i mindre och medelstora bolag som har ambitionen att växa.

I koncernen ligger etablerade bolag som Stavdal och SafetyRespect, men även det nystartade och helägda dotterbolaget Yuncture. Yuncture stöttar entreprenörer i startup- och affärsidé-stadiet i ett så kallat inkubatorprogram på fem månader. Med kompetens, kontor och kapital utvecklar Yuncture tillsammans med entreprenörer hållbara och framgångsrika bolag för framtiden.

Hammarviken har varit mångårig partner till ÖIS som dräktpartner, nu väljer de att utöka sitt engagemang i klubben och blir ny huvudpartner till ÖIS Fotboll.

– Vi är trogna ÖIS:are och för oss är klubben, såväl på plan som partnernätverket, en bra plattform för oss att exponera våra bolag på. Klubbens värdegrund rimmar bra med det som Hammarviken står för och vi kan därför med glädje säga att vi nu steppar upp vårt engagemang. ÖIS Fotbolls moderna utveckling i form av eAllsvenskan ser vi också mycket positivt på, säger Josefin Rydhede, Kommunikationsansvarig på Hammarviken.

Vidare är även dotterbolaget Yuncture partner till eSporten.

» Läs mer om Hammarviken

» Läs mer om Yuncture

ÖIS Fotboll tackar Hammarviken för deras stöd och ser fram emot det utökade samarbetet!

För frågor eller information om olika partnerpaket – klicka här

Missa inte!

Biljetter till AIK – ÖIS

Årskort 2019 – Upplev ÖIS på plats i år

Bortakortet 2019 – Häng med ÖIS på bortaplan

Klä dig varmt – Kolla in vår webshop Store 1887