Nyheter


Hamrén: ”Bra första intryck”

23 september 2017

Efter 13 år har Erik Hamrén återvänt till ÖIS. Redan i dag lördag var återvändaren med och höll i några övningar på träningen.
– Sören gav mig några grejer så jag fick komma igång här, säger Erik Hamrén.

Varmt, varmt, välkommen tillbaka. 13 år sedan senast du var i ÖIS. Hur är det att vara tillbaka?
– Tack så mycket. Jo, det känns riktigt bra att komma tillbaka till ÖIS-gården. Jag har ju självklart varit här några gånger, men inte på träningsplan, säger Erik Hamrén.

Första träningen är precis avslutad och du höll i några övningar. Hur kändes det?
– Ja, Sören gav mig några grejer så att jag fick komma igång här. Mest var jag med här i dag för att kika på hur det såg ut. Det gav bra första intryck tycker jag. Många bra saker, sen finns det självklart saker man kan göra bättre, men så är det i alla lag i alla länder i alla föreningar, säger Hamrén.

Vad har du för förhoppningar på säsongsavslutningen nu?
– Det ska du prata med Sören (Börjesson) och Fredrik (Björck) som är ansvariga för det hela. Min förhoppning är att vara med och hjälpa till och försöka bygga vidare på den här positiva trenden som jag har sett de här senaste matcherna. Sen är jag och jag antar de andra, jag har inte lärt känna de så väl än, men så vill man ju vinna. Så är det alltid. Vi håller på med fotboll och idrott mycket för att vara med och tävla och då vill man ju vinna. Jag hoppas att vi ska ta så mycket poäng som möjligt, men det är Sören och Fredriks gebit så att säga. Jag ska försöka att vara med och hjälpa till så mycket som möjligt.

 

Välkommen tillbaka till ÖIS, Erik Hamrén!

Biljetter till Dawitmatchen mot Trelleborgs FF 26 september

Ladda ned matchaffischer till Dawitmatchen

 

Text: Johan Velagic