Nyheter


I medgång och i motgång – Bli medlem

ÖIS:are är något man är i medgång och motgång, i solsken och i regn.

Därför är det alltid en bra idé att förnya sitt medlemsskap, för ju fler vi är desto starkare blir vi som förening.

Som medlem får du, rösträtt och närvarorätt på års-och medlemsmöten och därmed möjlighet att påverka föreningens framtid. Dessutom får du tillgång till erbjudanden från föreningen och medlemsportalen member.oisfotboll.se.

Nytt för 2021 är att det bara kostar 250 kronor att bli medlem oavsett hur gammal du är. Det är dessutom så att om du förnyar ditt medlemsskap före den 4 december kan du välja att få ett fysiskt medlemskort utan kostnad. Beställer du senare och vill ha ett fysiskt medlemskort tillkommer en extra kostnad.

Niklas Allbäck, klubbchef ÖIS Fotboll

– Vi har lyssnat på våra medlemmar och för många är det viktigt att få sitt kort i handen, samtidigt vill vi inte, av miljöhänsyn och ÖIS Fotbolls långsiktiga hållbarhetsarbet, tillverka kort i onödan och därför blir plastkortet ett tillval längre fram. Förnyar man innan 4 december bjuder vi dock på kortet om man önskar.

Värva en vän, vinn ett pris!

 

Givetvis finns möjligheten att värva familjemedlemmar eller vänner till Sällskapet, och om du gör detta är du med och tävlar om finfina priser!

För att vara med i utlottningen om priser behöver du lägga din order i Store1887. Där köper du antingen medlemsskap till flera och är med på så sätt eller skriver i den som värvat dig. Det spelar ingen roll hur många du värvat, varje ny medlem betyder lika mycket för sällskapet och därför räcker det att du* värvat en medlem för att vara med i utlottningen. Priser presenteras under kommande vecka.

Värvningskampanjen pågår till 4 december.

I medgång och i motgång, bli medlem!

 

* För att värva en medlem och vara med i utlottningen måste du givetvis också förlänga ditt eget medlemsskap.