Nyheter


Inför Prideparaden 15 juni

Lördagen 15 juni är det dags för den årliga Regnbågsparaden. Som vanligt deltar ÖIS och ställer sig bakom allas lika värde. Anslut du med för att tillsammans manifestera för allas lika värde och rätten att vara den du är och älska vem du vill.

Precis som arrangören West Pride vill ÖIS visa att kärlek och gemenskap övervinner hat och diskriminering. ÖIS är en inkluderande förening som är till för alla. Oavsett ålder, funktionalitet, kön, könsidentitet, religion, etnicitet, social bakgrund och sexuell läggning. Alla är välkomna i det rödblåa sällskapet.

Spelare, kanslipersonal och styrelsemedlemmar från ÖIS Fotboll kommer tillsammans med supporterföreningen Balders Hage att delta i manifestationen och stå upp för allas lika värde. Alla som vill är varmt välkomna att ansluta till manifestationen och gå med i årets West Pride Parade.

Från klockan 15.00 är representanter från ÖIS på plats i fålla E som vi har tilldelats på Götaplatsen. Alla som önskar att vara med i paradtåget ska infinna sig i fålla E 15.45 och vara redo för avgång.

Låt oss gå enade. Mot hat. Mot diskriminering. För allas lika värde. Vi ses på lördag.

» Mer om West Pride 2019

Missa inte!

Biljetter till vårderbyt ÖIS – Gais 17 juni

Kolla in vår webshop Store 1887