Information inför ditt besök på Gamla Ullevi - Örgryte Fotboll

Information inför ditt besök på Gamla Ullevi

Det är dags för säsongens andra hemmamatch. I morgon fredag gästas vi av Åtvidabergs FF. Avspark sker kl. 17.00 på Gamla Ullevi. Entréspärrarna öppnas kl. 16.00. Här följer information inför ditt besök på Gamla Ullevi. Varmt välkommen.

Vad: Örgryte IS – Åtvidabergs FF
Tid: Fredag 14 april kl. 17.00
Plats: Gamla Ullevi, Göteborg

Biljetter
Vi rekommenderar alltid att du köper dina biljetter innan du kommer till arenan som förköp. Köper du dina biljetter via nätet är det alltid billigare. Du har möjlighet att inhandla dina biljetter hela vägen fram till matchstart. Du gör det smidigast med appen Ticketmaster Sverige som finns tillgänglig både för iPhone och Android.

Direkt till biljettbokningen Örgryte IS – Åtvidabergs FF.

Biljettkassan på Gamla Ullevi öppnar 14.00. Både kort- och kontantbetalning går bra. Däremot föredrar vi kort då vi jobbar med att bli en kontantfri arena.

Undanlagda biljetter hämtas vid infon i huvudkassan på långsidan bredvid Restaurang 12.

Biljetter för partners (VIP-biljetter + läktarbiljetter) hämtas vid entrén till Restaurang 12.

Press
För ackreditering ansöker du genom att skicka ett mail till bjorn.nilsson@ois.se senast vardagen innan match. Ackrediteringen hämtas ut i receptionen/spelarentrén som är entré 11.

Mat och dryck
Som vanligt kan du släcka din törst och mätta din hunger i kioskerna som kommer att vara öppna och erbjuda sitt standardutbud. Dessutom är två pubar öppna. N3 baren och klackbaren på Östra Stå.

Resa
Enklaste sättet att ta sig till Gamla Ullevi är med kollektivtrafiken. Hållplatsen närmast arenan är ”Centralstationen”. Efter att du gått av vagnen eller bussen är det en femminuters promenad till arenan.

Cykelparkering finns i anslutning till arenan.

För bilburna rekommenderar vi parkering Ullevi Garaget alternativt Heden.

Information Bortasupportrar
Bortasektionen är på sektion A-O och nås via entré 1 på arenans södra kortsida.

Parkering för organiserade bussar finns i anslutning till bortasektionen. Infart från Smålandsgatan. Privatbilar parkerar enklast vid Heden som ligger cirka en femminuters promenad från arenan.

Kiosker med standardutbud och toaletter finns bakom läktaren på anvisad sektion.

Biljetter: Vi rekommenderar att ni köper förköp för att minska kötiden vid insläppet. Vill du köpa biljett på plats görs det i biljettkassan som öppnar 14.00.

Innehavare av supporterkortet visar upp detta direkt i insläppet och blir där avprickade mot lista. Du behöver alltså inte gå via biljettkassan.

Priser: Vuxen 109 kronor, Pensioner/Student 85 kronor, Barn 7-15 år 50 kronor.

Priserna gäller förköpsbiljetter. På arenan tillkommer serviceavgift.

Både kort- och kontantbetalning är möjlig i biljettkassan.

Information hemmasupportrar
För er som vill sitta på långsidan är det den östra långsidan som är öppen. Gå in via entré 10. Väl inne på läktaren är det fri placering.

Det går inte att gå mellan kort- och långsida när du väl är inne på arenan. Ni som har årskort på långsidan kan dock välja att ställa er på kortsidan men det valet måste göras innan ni går in på arenan.

Biljetterna köper ni alltid med fördel som förköp. På så sätt minskar ni köerna i insläppet och dessutom är det även alltid billigare att köpa biljetter som förköp.

Inne på arenan är det två pubar öppna. N3 baren samt baren bakom läktaren på kortsidan. Både Balders Hage och Östra Stå kommer att vara på plats och sälja souvenirer.

Övrigt
I samband med matchen kommer du att kunna köpa årets souvenirer på Gamla Ullevi. Allt från replica-tröjor till mössor och halsduk. Mer info om detta kommer senare under torsdagskvällen. Håll utkik.

Under förmiddagen i morgon fredag laddar du upp på bästa möjliga sätt genom att se filmen ”Vi älskar samma lag ihop”. En dokumentärfilm om den rödblå supporterkulturen. Filmen visas på Hagabion 11.30. Köp biljetter och läs mer här.

I halvtidspausen kommer speakern Pontus Forslund underhålla publiken med intervjuer.

Vid frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta Örgryte IS SLO Jonathan Bergendahl på slo@ois.se eller 0739-01 88 70. Jonathan kommer även att finnas på plats på Gamla Ullevi under matchen.

Hjärtligt välkommen till en ny fotbollsfest på Gamla Ullevi.

 

Biljetter till morgondagens match mot Åtvidabergs FF.

Följ ÖIS 2017 – Köp årskort!

 

Text: Johan Velagic

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedIn