Nyheter


Information inför ditt besök till Gamla Ullevi

10 november 2017

Årets sista match. Den helt avgörande kvalreturen mot Mjällby AIF. I potten ligger en plats i Superettan nästa säsong. Slut upp och stötta laget. Slut upp för Superettan 2018. Slut upp för emblemet. Avspark 13.00 på Gamla Ullevi. Entréspärrarna öppnar 12.00. Här följer information inför ditt besök på Gamla Ullevi. Framåt Rödblått!.

Vad: Örgryte IS – Mjällby AIF
Tid: Lördag 11 november 13.00
Plats: Gamla Ullevi, Göteborg

Biljetter
Vi rekommenderar alltid att du köper dina biljetter innan du kommer till arenan som förköp. Köper du dina biljetter via nätet är det alltid billigare. Du har möjlighet att inhandla dina biljetter hela vägen fram till matchstart. Du gör det smidigast med appen Ticketmaster Sverige som finns tillgänglig både för iPhone och Android.

Direkt till biljettbokningen Örgryte IS – Mjällby AIF

Biljettkassan på Gamla Ullevi öppnar 10.00. Både kort- och kontantbetalning går bra. Däremot föredrar vi kort då vi jobbar med att bli en kontantfri arena.

Undanlagda biljetter hämtas vid infon i huvudkassan på långsidan bredvid Restaurang 12.

Biljetter för partners (VIP-biljetter + läktarbiljetter) hämtas vid entrén till Restaurang 12.

Press
För ackreditering ansöker du genom att skicka ett mail till bjorn.nilsson@ois.se senast vardagen innan match. Ackrediteringen hämtas ut i receptionen/spelarentrén som är entré 11.

Mat och dryck
Som vanligt kan du släcka din törst och mätta din hunger i kioskerna som kommer att vara öppna och erbjuda sitt standardutbud. Dessutom är två pubar öppna. N3 baren och klackbaren på Östra Stå.

Resa
Enklaste sättet att ta sig till Gamla Ullevi är med kollektivtrafiken. Hållplatsen närmast arenan är ”Centralstationen”. Efter att du gått av vagnen eller bussen är det en femminuters promenad till arenan.

Cykelparkering finns i anslutning till arenan.

Information Bortasupportrar
Bortasektionen är på sektion A-O och nås via entré 1 på arenans södra kortsida.

Parkering för organiserade bussar finns i anslutning till bortasektionen. Infart från Smålandsgatan. Privatbilar parkerar enklast vid Heden som ligger cirka en femminuters promenad från arenan.

Kiosker med standardutbud och toaletter finns bakom läktaren på anvisad sektion.

Vi rekommenderar att ni köper förköp för att minska kötiden vid insläppet. Vill du köpa biljett på plats görs det i biljettkassan som öppnar 10.00.

Priser: Vuxen 109 kronor, Pensioner/Student 85 kronor, Barn 7-15 år 50 kronor.

Priserna gäller förköpsbiljetter. På arenan tillkommer serviceavgift.

Både kort- och kontantbetalning är möjlig i biljettkassan.

Information hemmasupportrar
För er som vill sitta på långsidan är det den östra långsidan som är öppen. Gå in via entré 10. Väl inne på läktaren är det fri placering.

Det går inte att gå mellan kort- och långsida när du väl är inne på arenan. Ni som har årskort på långsidan kan dock välja att ställa er på kortsidan men det valet måste göras innan ni går in på arenan.

Biljetterna köper ni alltid med fördel som förköp. På så sätt minskar ni köerna i insläppet och dessutom är det även alltid billigare att köpa biljetter som förköp.

Övrigt
I dag fredag mottog vi med stor sorg att ÖIS-kämpen Kent Synnergren har somnat in. ÖIS Fotboll kommer att hylla Kent i morgondagens match med en varm ÖIS-applåd innan avspark. Spelarna kommer även att bära svarta sorgband under matchen. Vila i fred, Kent.

Som vanligt kommer du att kunna köpa årets souvenirer på Gamla Ullevi. Allt från replica-tröjor till mössor och halsdukar. Det görs vid sektion M1.

I halvtidspausen kommer speakern Pontus Forslund underhålla publiken med intervjuer.

Vid frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta Örgryte IS SLO Frida Nywertz på slo@ois.se eller 0762-68 89 62.

Hjärtligt välkommen till ännu en fotbollsfest på Gamla Ullevi.

 

Biljetter till avgörandet: Örgryte IS – Mjällby AIF 11 november

 

Text: Johan Velagic