Nyheter


Information inför ditt besök till Gamla Ullevi

30 juli 2017

Som vi har längtat. I morgon måndag är det äntligen dags för fotboll på Gamla Ullevi igen. Kom och sparka in höstsäsongen i hemmapremiären efter sommaruppehållet. Norrby IF är motståndet. Avspark 19.00 på Gamla Ullevi. Entréspärrarna öppnar 18.00. Här följer information inför ditt besök på Gamla Ullevi. Varmt välkommen.

Vad: Örgryte IS – Norrby IF
Tid: Måndag 31 juli 19.00
Plats: Gamla Ullevi, Göteborg

Biljetter
Vi rekommenderar alltid att du köper dina biljetter innan du kommer till arenan som förköp. Köper du dina biljetter via nätet är det alltid billigare. Du har möjlighet att inhandla dina biljetter hela vägen fram till matchstart. Du gör det smidigast med appen Ticketmaster Sverige som finns tillgänglig både för iPhone och Android.

Direkt till biljettbokningen Örgryte IS – Norrby IF

Biljettkassan på Gamla Ullevi öppnar 16.00. Både kort- och kontantbetalning går bra. Däremot föredrar vi kort då vi jobbar med att bli en kontantfri arena.

Undanlagda biljetter hämtas vid infon i huvudkassan på långsidan bredvid Restaurang 12.

Biljetter för partners (VIP-biljetter + läktarbiljetter) hämtas vid entrén till Restaurang 12.

Press
För ackreditering ansöker du genom att skicka ett mail till bjorn.nilsson@ois.se senast vardagen innan match. Ackrediteringen hämtas ut i receptionen/spelarentrén som är entré 11.

Mat och dryck
Som vanligt kan du släcka din törst och mätta din hunger i kioskerna som kommer att vara öppna och erbjuda sitt standardutbud. Dessutom är två pubar öppna. N3 baren och klackbaren på Östra Stå.

Resa
Enklaste sättet att ta sig till Gamla Ullevi är med kollektivtrafiken. Hållplatsen närmast arenan är “Centralstationen”. Efter att du gått av vagnen eller bussen är det en femminuters promenad till arenan.

Cykelparkering finns i anslutning till arenan.

För bilburna rekommenderar vi parkering Ullevi Garaget alternativt Heden.

Information Bortasupportrar
Bortasektionen är på sektion A-O och nås via entré 1 på arenans södra kortsida.

Parkering för organiserade bussar finns i anslutning till bortasektionen. Infart från Smålandsgatan. Privatbilar parkerar enklast vid Heden som ligger cirka en femminuters promenad från arenan.

Kiosker med standardutbud och toaletter finns bakom läktaren på anvisad sektion.

Biljetter: Vi rekommenderar att ni köper förköp för att minska kötiden vid insläppet. Vill du köpa biljett på plats görs det i biljettkassan som öppnar 16.00.

Innehavare av supporterkortet visar upp detta direkt i insläppet och blir där avprickade mot lista. Du behöver alltså inte gå via biljettkassan.

Priser: Vuxen 109 kronor, Pensioner/Student 85 kronor, Barn 7-15 år 50 kronor.

Priserna gäller förköpsbiljetter. På arenan tillkommer serviceavgift.

Både kort- och kontantbetalning är möjlig i biljettkassan.

Information hemmasupportrar
För er som vill sitta på långsidan är det den östra långsidan som är öppen. Gå in via entré 10. Väl inne på läktaren är det fri placering.

Det går inte att gå mellan kort- och långsida när du väl är inne på arenan. Ni som har årskort på långsidan kan dock välja att ställa er på kortsidan men det valet måste göras innan ni går in på arenan.

Biljetterna köper ni alltid med fördel som förköp. På så sätt minskar ni köerna i insläppet och dessutom är det även alltid billigare att köpa biljetter som förköp.

Övrigt
Som vanligt kommer du att kunna köpa årets souvenirer på Gamla Ullevi. Allt från replica-tröjor till mössor och halsdukar.

I halvtidspausen kommer speakern Pontus Forslund underhålla publiken med intervjuer.

Vid frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta Örgryte IS SLO Jonathan Bergendahl på slo@ois.se eller 0739-01 88 70.

Hjärtligt välkommen till ännu en fotbollsfest på Gamla Ullevi.

 

Biljetter till Örgryte IS – Norrby IF

 

Text: Johan Velagic