Nyheter


Information inför ditt besök till ÖIS-gården

31 januari 2018

Dags för årets för årets första match när Sävedalens IF gästar Hammarviken Arena. Här följer information inför ditt besök till ÖIS-gården. Hjärtligt välkommen.

Vad: ÖIS – Sävedalens IF
Tid: Torsdag 1 februari kl. 18.00
Plats: Hammarviken Arena, ÖIS-gården
Pris: 40 :-.

Biljetter
Köpes vid grindarna på ÖIS-gården. Vänligen notera att vi inte tar emot kortbetalningar. Däremot går det bra att betala med både kontanter och Swish. Samtliga biljetter kostar 40 kronor styck.

Mat och dryck
Kiosken på gården kommer att vara öppen. Här serveras det bland annat kaffe, kaka, korv med bröd och dryck. Samma gäller här angående betalningen. Kontanter och Swishbetalningar går bra, men tyvärr inte kortbetalning.

Resa
Enklaste sättet att ta sig till ÖIS-gården är med kollektivtrafiken. Då är det hållplatsen ”Delsjömotet” som gäller. Från Korsvägen tar det inte mer än fem minuter med buss.

Tar du bilen finns parkering i direkt anslutning till ÖIS-gården. Det bör inte vara några problem med att få en parkeringsplats. Men vi uppmanar dig att samåka eller varför inte ställa bilen hemma och åka kollektivt istället? Då hjälper du även miljön och det är ju faktiskt både kul och bra. Heja heja.

Hjärtligt välkommen till ÖIS-gården!

 

Missa inte!

Följ ÖIS 2018 – Köp årskort

Kolla in vår nya webshop Store 1887

Följ ÖIS på bortaplan – Beställ ditt Bortakort

 

Text: Johan Velagic