Nyheter


Information inför ditt besök till Valhalla IP

23 februari 2018

Det har blivit dags för årets fjärde match. På lördag tar ÖIS emot Falkenbergs FF. På grund av vädret spelas matchen på Valhalla IP. Här följer information inför ditt besök till Valhalla IP. Hjärtligt välkommen.

Vad: Örgryte IS – Falkenbergs FF
Tid: Lördag 24 februari kl. 16.00
Plats: Valhalla IP
Pris: 60 :-.

Biljetter
Köpes på plats vid huvudentrén till Valhalla IP (entrén mittemot Valhallabadet). Vänligen notera att vi inte tar emot kortbetalningar. Däremot går det bra att betala med både kontanter och Swish. Samtliga biljetter kostar 60 kronor styck.

Vänligen notera att samtliga går in på arenan i huvudentrén. Grindarna öppnas 15.15.

Årskortsinnehavare går in gratis på matchen. Du som ännu inte hämtat ditt årskort eller medlemskort kommer kunna göra det på Valhalla IP i samband med matchen. Årskortsinnehavare kommer även kunna hämta ut sin biljett till Genrepet.

Mat och dryck
Kiosken på Valhalla IP kommer att vara öppen. Här serveras det bland annat kaffe, fika och lättare tilltugg. Samma gäller här angående betalningen: Kontanter och Swishbetalningar går bra, men tyvärr inte kortbetalning.

Resa
Enklaste sättet att ta sig till Valhalla IP är att ta spårvagnen till hållplatsen Scandinavium. Vi rekommenderar att lämna bilen hemma och åka kollektivt. Detta eftersom det pågår tävlingar i Gothenburg Horse Show inne på Scandinavium. Därmed kommer det med största sannolikhet vara begränsat med antal parkeringsplatser.

Varmt välkommen till årets fjärde träningsmatch.

 

Om du inte kan vara på plats kan du följa matchen på vårt Twitterkonto. Där kommer vi att liverapportera från matchen.

Lördagens match kommer även att sändas av GP.

 

Missa inte!

Följ ÖIS 2018 – Köp årskort

Kolla in vår nya webshop Store 1887

Följ ÖIS på bortaplan – Beställ ditt Bortakort

 

Text: Johan Velagic