Nyheter


Intervju med Ricardo Heras från Adiga

16 mars 2018

I dag fredag avslutas ett lyckat träningsläger nere i Spanien. Ett träningsläger som gjorts möjligt tack vare ÖIS huvudpartner Adiga.

Vi står här på Real Sociedads träningsanläggning Zubieta med Ricardo Heras från Adiga som har gjort det här träningslägret möjligt. Varför har ni valt att göra detta?
– Ja, det vet inte jag heller om jag ska vara riktigt ärlig (skratt). Nä, jag har varit ÖIS:are ett tag nu. Jag ville väl visa ÖIS och våra sponsorer att Spanien är mycket mer än bara Malaga och Alicante. Att det finns någonting här uppe i norra Spanien som är minst lika bra. Sen har vi en bra relation med klubben, det är bra mat och det är en underbar stad, säger Ricardo Heras.

Kan du berätta vilka Adiga är? Vilka är ni?
– Vi är ett konsultbolag i Göteborg som mestadels håller på med konsulter inom bilindustrin. Projektledare, konstruktörer, inköpare. Vi har funnits sedan 2010 och finns i dag på Eriksberg. Det är det vi gör och sponsrar ÖIS lite grann, säger Heras.

Vad säger du annars om lägret? Har det motsvarat förväntningarna?
– Absolut. En fantastisk vecka, underbart väder med 15-20 grader, bra mat. Vi har fått se San Sebastián. Killarna tror jag är nöjda med förutsättningarna här med träning. Allting har avrit perfekt, om jag får säga det själv.

 

Missa inte!

Följ ÖIS 2018 – Köp årskort

Kolla in vår nya webshop Store 1887

 

Text: Johan Velagic