Nyheter


Jakob Lindström: ”Kul att komma hem”

11 december 2017

Efter ett år på Hisingen återvänder Jakob Lindström hem till Örgryte IS igen. Klubben han redan har nio säsonger med.

Jakob Lindström tillbaka på ÖIS-gården. Du har precis skrivit på för två år med ÖIS. Hur är det att vara hemma igen?
– Det känns jättebra. Kul att komma hem och inspirerande och roligt. Det ska bli jäkligt skoj att sätta igång och köra igång för nästa år. Det känns spännande, säger Jakob Lindström.

Vad betyder ÖIS för dig?
– Väldigt mycket så klart. Det är därför jag väljer att komma hem och försöka vinna så mycket matcher som möjligt och försöka att ta upp ÖIS i Allsvenskan, säger Lindström.

I år har du spelat din fotboll i Häcken i Allsvenskan. Hur skulle du sammanfatta din säsong?
– Det var väl inget jätteår direkt, men lärorikt på många sätt. Jag har lärt mig mycket om mig själv. Samtidigt är Häcken en jättebra klubb och jag ha fått spela mot väldigt bra spelare. Jag har ingenting ont att säga om den klubben. Men det känns bra att vara tillbaka i ÖIS.

Vilka förhoppningar har du på nästa säsong 2018?
– Jag har stora föhoppningar. Det ser ut som att vi kommer att få ihop ett bra lag. Det är många bra spelare som väljer att komma till ÖIS. Jag tror chanserna är goda att nå en bra placering, sen får vi se med målsättningar. Det får tränarna och gruppen sätta sig ned och diskutera, men det känns bra.

 

Missa inte!

Fyll vår tröja med kärlek

Följ ÖIS 2018 – Köp årskort

Kolla in vår nya webshop Store 1887

ÖIS julkalender – Samtliga auktioner

 

Text: Johan Velagic