Nyheter


Johan Hammar lämnar Örgryte IS

14 november 2017

Det blir ingen fortsättning för Johan Hammar i Örgryte IS. Kaptenen är klar för Allsvenskan och BK Häcken.

Inför 2016 anslöt Johan Hammar till ÖIS från Malmö FF. Mittbacken gjorde en stabil förstasäsong för Sällskapet och belönades med lagkaptensbindeln i år. Denna säsong blev det tre mål för 23-åringen.

Totalt blev det 56 matcher och fyra mål i Superettan. Samt fem matcher och ett mål i Svenska Cupen i den rödblåa dressen.

Kapten Johan Hammar:
“Efter två år i ÖIS så går jag vidare i karriären mot nya utmaningar. Jag kommer titta tillbaka på tiden i ÖIS med enbart positiva vibbar. Även om sista året var tufft så gick hela föreningen tillsammans när det blåste som mest och fixade ett nytt kontrakt i Superettan. Här fick jag chansen att bli kapten och utvecklas och växa som spelare med förtroende från Lantz och Sören till största del, men även Björk och Hamrén som klev in i slutet.

ÖIS är fullt av fantastiska människor och jag vill tacka tränarna, fysteamet, ledningen, supportrarna, men mest av allt alla spelarna för dessa år. Jag önskar klubben lycka till i framtiden. En dag inom de närmsta åren hoppas jag ÖIS tar klivet upp igen! Ett stort tack för den här tiden!”

Örgryte IS tackar Johan Hammar för hans tid och insatser för klubben. Vi passar även på att önska honom stort lycka till i framtiden!

 

Text: Johan Velagic