Nyheter


Johan Orebäck – ÖIS nya marknadskoordinator

Det är inte bara på spelarsidan ÖIS rustar inför 2019. Även kansliet förstärks, detta i form av Johan Orebäck som blir ÖIS Fotbolls nya marknadskoordinator. Han tillträder sin nya tjänst senast 6 mars.

Johan Orebäck är född och uppvuxen i Göteborg, har stöttat ÖIS sedan barnsben och har även varit i klubben tidigare som bland annat ungdomsledare. Under 2017 tillbringade han sin praktikperiod på ÖIS-gården i samband med sin utbildning och jobbade då med kommunikation- och marknadsfrågor.

Han har under det senaste året bott i Stockholm där han arbetat med PR och marknadsföring hos techföretaget ASUS Nordiska huvudkontor. Nu är det klart att Johan ansluter till ÖIS än en gång, denna gång som marknadskoordinator. Hans arbetsuppgifter kommer främst riktas mot partners och han tillträder tjänsten senast 6 mars.

– Det är verkligen jättekul att få det här förtroendet och den här möjligheten. För mig finns det ingen plats på jorden med starkare dragningskraft än ÖIS-gården, så det blir lite som att “komma hem”. Jag hoppas kunna bidra till den positiva känslan som finns runt klubben och ska göra mitt bästa för att ÖIS ska kunna växa och ta steg framåt och uppåt, säger Johan Orebäck.

ÖIS Fotboll hälsar Johan varmt välkommen till kanslifamiljen uppe på ÖIS-gården.

Missa inte!

Årskort 2019 – Upplev ÖIS på plats i år

Klä dig varmt – Kolla in vår webshop Store 1887

Läs om ÖIS nyförvärv 2019