Nyheter


Kick-off för Enkronas­kampanjen

Enkronasmatchen är tillbaka – om än i en lite annorlunda omfattning med ett nytt exklusivt alternativ. Företag och privatpersoner erbjuds nu bidra med 3 kronor per inpasserad åskådare och får således premiumexponering genom hela kampanjen. Både på hemsida med företagets logotyp, LED-reklam under matchen samt inbjudan till en exklusiv lunch med Thomas Askebrand, Fredrik Björk, Sören Börjesson och några av spelarna i årets ÖIS.

Enkronasmatchen i år spelas mot Varbergs BoIS den 30 oktober klockan 19.00 på Gamla Ullevi. Förra året var det hela 4856 personer som närvarade och stöttade Sällskapet och bidrog till den grymma inramningen med mycket folk på läktaren, ett grymt tifo och härlig sång. En siffra vi i år självklart hoppas kunna slå i år!

Så här stöttar du:

Surfa in på store1887.se eller klicka här och anmäl ert stöd direkt på nätet – välj betalning antingen direkt via butiken eller mot faktura. Du kan även maila Henrik Svartborn direkt och meddela vilket paket ni stödjer kampanjen med.

Våra paket:

3 kronor per åskådare – Premium exponering av logotyp eller namn på kampanjsida och i annonser, LED-exponering på matchen mot Varberg och inbjudan till exklusiv lunch. Betalning efter matchen mot faktura.

1 krona per åskådare – Exponering av företagets namn på kampanjsidan och i annonser.

Fast belopp företag – 4490 kronor – Exponering av företagets namn på kampanjsida och i annonser.

Fast belopp privat – 990 kronor – Exponering av ditt namn på kampanjsida och i annonser.

Vill ni veta mer om Enkronaskampanjen? Kontakta någon av oss nedan:
Henrik Svartborn | 073-663 56 63 | henrik.svartborn@ois.se
Hannes Sahlin | 070-413 50 31 | hannes.sahlin@ois.se
Niklas Allbäck | 031-357 97 13 | niklas.allback@ois.se

 

Missa inte!

Biljetter till ÖIS – Jönköpings Södra IF 26 juni
Kolla in vår webshop Store 1887