Nyheter


Kristoffer Björk lämnar ÖIS Fotboll

Kristoffer Björk och ÖIS går skilda vägar. Efter fyra säsonger i rödblått är målvakten nu klar för IK Oddevold i Division 1.

Under sina fyra år i ÖIS antecknades Kristoffer Björk för en seriematch. Den kom under debutsäsongen 2015 då han vaktade målet borta mot Oskarshamns IK.

I fjol spelade han även en match i Svenska Cupen mot Tvååkers IF. Björk har även hunnit bli utlånad till både Grebbestads IF och Skoftebyns IF under sin tid i ÖIS.

Nu står det klart att den 24-årige målvakten lämnar ÖIS för spel i Division 1 och IK Oddevold kommande säsong.

Kristoffer Björk
– Jag vill tacka alla mina lagkamrater, alla som jobbar för och omkring ÖIS och alla supportrar. Jag har haft fyra roliga, lärorika och bra år i ÖIS. Tyvärr har jag inte riktigt gjort avtryck här i klubben som jag har velat, men jag ångrar absolut ingenting. Jag har fått ett ÖIS-hjärta under min tid här och blivit en ÖIS:are. Jag kommer fortsätta att följa klubben i framtiden. Nu ser jag fram emot att ge allt för Oddevold. Visa vad jag är för fotbollsspelare. Att jag håller. Det är en bra chans för mig att utvecklas ännu mer.

Niklas Allbäck, klubbchef ÖIS
– Jag vill tacka Kristoffer för de fyra åren han har varit en del av Sällskapet. Han har alltid varit positiv och ställt upp på ett föredömligt sätt. Vi var också rörande överens om att han behöver speltid för att kunna ta nästa steg i sin karriär. Jag önskar honom stort lycka till i sin nya klubb.

ÖIS Fotboll tackar Kristoffer för hans tid i Sällskapet och önskar honom stort lycka till i framtiden.

Missa inte!

Årskort 2019 – Upplev ÖIS på plats nästa år

Klä dig varmt – Kolla in vår webshop Store 1887

Läs om ÖIS nyförvärv 2019