Nyheter


Kvalspelet mot Mjällby AIF – Datum & information

5 november 2017

Kvalmatcherna mot Mjällby AIF kommer att spelas 8 och 11 november kommande vecka. Biljetter till hemmamatchen släpps i morgon måndag 12.00. Årskorten gäller som vanligt.

I och med gårdagens förlust mot IFK Värnamo hamnade ÖIS på en 13:e plats i Superettan och tvingas nu till ett kvalspel mot Mjällby AIF.

Kvalet mellan ÖIS och Mjällby genomförs via ett dubbelmöte där lagen har varsin hemmamatch. Onsdagen 8 november inleds kvalspelet i Sölvesborg med avsparkstiden 19.00. Returen spelas hemma på Gamla Ullevi på lördag 11 november med avsparkstiden 13.00.

Biljetterna till hemmamatchen på Gamla Ullevi 11 november släpps i morgon måndag 6 november klockan 12.00 på morgonen. Årskorten gäller som vanligt.

Biljetterna till bortamatchen på Strandvallen i Sölvesborg 8 november är släppta. Du kan köpa din biljett här.

Både Balders Hage och Östra Stå anordnar resor till Sölvesborg för den första kvalmatchen på bortaplan. Se till att anmäl dig här. Hela föreningen behöver allt stöd som finns. Tillsammans klarar vi detta. Tillsammans säkrar vi spel i Superettan 2018!

Förutsättningarna inför kvalspelet
Kvalet genomförs via dubbelmöte hemma – borta varvid, om poäng och målskillnad är lika efter andra matchen, mål på bortaplan räknas dubbelt.
Har efter den andra matchens ordinarie speltid inte avgörande skett förlängs matchen med 2 x 15 minuter. Mål på bortaplan räknas inte dubbelt i förlängningen. Om inget eller lika antal mål gjorts i förlängningen avgörs matchen genom straffsparkstävling enligt spelreglerna.

 

Biljetter till Mjällby AIF – Örgryte IS 8 november

 

Text: Johan Velagic