Nyheter


Lindström: “Det är ärofyllt och någonting jag trivs med”

Jakob Lindström kom in och låg bakom ÖIS kvitteringsmål i gårdagens 1-1-match mot IK Oddevold efter en magnifik crossboll. Mittfältaren har dessutom fått äran att bära bindeln under inledningen av försäsongen 2019.

Vad säger du om matchen i sig?
– Det var väl ingen jättematch. Det var ganska långsamt spel och inget hotande spel. Vi var inte riktigt med som vi var i lördags (mot Falkenberg). Det var ingen jättematch kanske, säger Jakob Lindström.

Du inledde matchen mot Oddevold på bänken, men kom in och inom en minut blev det mål. Bland annat efter en hockeyassist av dig genom en fin cross. Kan du ta oss igenom målet?
– Ja, jag hämtade boll och såg att Linus (Tornblad) löpte i djupet. Det var en jättebra löpning så det var bara att slå den. Det var ett okej mål, säger Jakob Lindström.

Hur har det känts för egen del de här två inledande matcherna?
– Det har känts bra faktiskt. Jag trivs i rollen som jag har haft. Det kanske inte skiljer sig så mycket från förra hösten, men jag har trivts bra och hoppas att det kan fortsätta så.

Du har även fått bära bindeln och varit lagkapten i de här matcherna, hur har det varit?
– Det har varit kul. Det är ärofyllt så klart och någonting jag trivs med. Vi får väl se om jag kommer få fortsätta använda bindeln. Jag ska fortsätta vara som jag är.

I nästa match väntar Norrby IF i Svenska Cupen. Hur ska det bli att dra igång tävlingssäsongen?
– Det ska bli kul så klart. Vi var inte med i cupen förra året så det känns roligt. Tre bra matcher med höjdpunkten AIK borta. Det blir riktigt roligt. Det ska bli kul att veta vart man står och få bra matchning och få matcher som gäller något. Det ska bli jättekul.

Missa inte!

Oavgjort mot IK Oddevold på Valhalla IP

Årskort 2019 – Upplev ÖIS på plats i år

Bortakortet 2019 – Häng med ÖIS på bortaplan

Klä dig varmt – Kolla in vår webshop Store 1887