Nyheter


Lukic: ”Bättre än en sommardag på havet”

10 maj 2018

Efter två raka bortamatcher och lika många vinster är ÖIS äntligen hemma i Göteborg igen. I morgon fredag tar de obesegrade serieledarna emot Gefle IF.

Stark insats mot Degerfors senast med 1-0, vad har du att säga om insatsen?
– Det är som du säger, vi gör det riktigt bra, vi visar att vi åkte till Degerfors för att vinna och det gjorde vi. Vi vet om att Superettan är ett getingbo och det är riktigt jobbigt i getingboet så det gäller att prestera och att ta sina poäng, säger Stojan Lukic.

Du höll nollan för tredje matchen den här säsongen, vad säger du om den individuella formen?
– Det känns bra, jag har hållit nollan i tre men det är som min mamma brukar säga ”en fluga är ingen sommar” utan det är bara och jobba vidare. Jobba hårt med Dime (Jankulovski), men som sagt det känns bra för egen del, det gör det, säger Lukic.

I morgondagens motstånd väntar Gefle. Ett Gefle som ni spelade väldigt jämnt mot förra året i båda matcherna. Vad har du att säga om morgondagens motstånd?
– Gefle är ett bra lag. Står vi och röker så kommer vi inte ta några poäng utan det gäller att vara på tårna och liksom kriga hela vägen och visa att det är vi som vill vinna här. Det är vår hemmaplan så vi vill gärna vinna den matchen.

Ni har haft ett fantastiskt bortastöd än så länge, i morgon får ni äntligen spela på Gamla Ullevi igen framför fansen. Hur känns det?
– Att spela på Ullevi framför våra fans, det är bättre än en sommardag på havet. Det är helt fantastiskt så jag vill säga till alla att komma och verkligen stötta oss. Speciellt nu när det går ganska bra för oss.

 

Missa inte!

Biljetter till ÖIS – Gefle IF 11 maj

Följ ÖIS 2018 – Köp årskort

Kolla in vår webshop Store 1887

 

Text: Hampus Lundskog