Nyheter


Lukic: ”Min nolla är i princip inte värt ett skit”

12 maj 2017

Det mållösa derbyt innebar att Stojan Lukic höll sin första nolla för säsongen. Något han inte alls kunde glädjas åt direkt efter slutsignal. Målvakten ville ha tre poäng och ingenting annat. Dessutom passar han på att tokhylla supportrarna.

Vad var din bild av matchen? Vad hände egentligen?
– Min bild av matchen är att vi i princip äger matchen. Sen pajade domaren matchen för oss genom att ge ett horribelt rött kort. Vi hamnar i orytm och vi är en man mindre på plan så det blir tufft. Jag tycker ändå att det är vi som är det bättre laget. Vi förtjänar att vinna. Det är svårt när man är en man mindre, men vi får väl ta med oss att vi är det bättre laget. Det är det vi kan ta med oss, säger Stojan Lukic.

Ja, hur upplever du utvisningen?
– Till och med jag ser från mig att William (Atashkadeh) kommer in framför och vill skjuta. Han tittar på bollen och vill skjuta sen kommer han in framför hans fot och så får han en spark på hälen eller någonting. Det är så pinsamt så jag vet inte. Det är synd för vi kommer hit, det är mycket folk, nästan 10 000. Det är fest. Och så skickar de hit en sådan domare. Det är lite synd, men vi får vara nöjda i alla fall att vi inte förlorar. Och vi är faktiskt bättre än Gais.

Vad har du att säga om inramningen?
– Det är fantastiskt. Det är ju sådana här matcher du vill ha hela tiden. Alla spelare höjer sig och det blir en helt annan stämning. En stor eloge till våra supportrar, det är fantastiskt. DE förstår inte hur mycket de hjälper oss spelare med det stödet vi får.

0-0 innebär att du höll nollan för första gången denna säsong. Hur tungt väger den nu?
– Nä, min nolla är i princip inte värt ett skit om jag ska vara helt ärlig. Jag tycker att vi vinner matchen om vi är elva mot elva. Nu är vi inte det, vi är tio mot elva och är ändå nära att vinna. Men nollan, om jag är helt ärlig, kan jag inte glädjas åt just nu.

 

Biljetter till Örgryte IS – Falkenbergs FF 17 maj

 

Text: Johan Velagic