Nyheter


Lukic: ”Ödmjukhet och respekt så har vi stor chans”

7 april 2018

ÖIS och Stojan Lukic fick en flygande start på säsongen 2018. Vinst med 2-0 och en hållen nolla i seriepremiären mot Varberg. På söndag väntar hemmapremiär mot Frej. Något Lukic ser fram emot.

Hur skön var starten på Superettan med vinst och en hållen nolla?
– Självklart skönt att vinna matchen. Det är det viktigaste. Vi vinner med 2-0 även om vi inte riktigt presterar det vi vill. Men vi åker till Varberg och vinner, det är det viktigaste. Sen är det alltid gött att hålla nollan. Det är en bra start på säsongen, säger Stojan Lukic.

Hur tycker du att själva spelet i stort var?
– Vi börjar lite knackigt. Jag vet inte varför, men vi blev lite fega och slog iväg lite bollar och så där. Efter 20-25 minuter när vi gör 1-0 tar vi över matchen. Sen kommer deras utvisning och då är det inget snack om saken. Sista tio minuterna får de några fasta situationer, men vi löser det bra och vi vinner som sagt med 2-0, säger Lukic.

Nu på söndag är det äntligen dags för hemmapremiär mot Frej. Dina tankar inför det?
– Svår match. Frej är ett bra lag. De har fått många nya spelare och är ett bra lag helt enkelt. Vi fick stryk förra året med 3-1 hemma på Gamla Ullevi. Det gäller att vi går in med ödmjukhet och stor respekt för Frej så ser jag att vi har en stor chans att ta tre poäng till här på hemmaplan. Samtidigt vill jag passa på att säga till våra supportrar som var fantastiska i Varberg att komma och stötta oss här igen nu på söndag. Det är jätteviktigt för oss.

 

Missa inte!

Följ ÖIS 2018 – Köp årskort

Biljetter till hemmapremiären mot Frej söndag 8 april

Kolla in vår webshop Store 1887

 

Text: Johan Velagic