Nyheter


Lukic om fantomräddningarna: ”Räckte tyvärr inte”

18 september 2017

ÖIS spelade 1-1 i gårdagens händelserika match mot Falkenberg. En som verkligen fick jobba var Stojan Lukic i målet som stod för några riktigt svettiga räddningar.

En ganska händelserik match som slutar 1-1, eller vad säger du?
– Ja, det blev ju det. Vi hade chanser och de hade chanser. Vi får med oss en pinne. Jag hade hellre haft tre om jag ska vara ärlig, men så är det ibland, säger Stojan Lukic.

Du själv hade en hel del att göra denna match. Du gör bland annat två helt galna räddningar i andra halvlek. Vad hände där?
– Ja, muren bestämde sig för att hoppa och den (bollen) touchade på Pålle (Daniel Paulson) tror jag och går under muren samtidigt. Jag får göra en fantastisk räddning och sen blir det retur på den och då hinner jag ändå upp på den och kommer ganska nära och sträcker ut benet. Han träffar benet och bollen går över målet. De räddningarna är jag givetvis nöjd med. Då står det också 1-0 och vi fick fortsätta att leda. Det var viktiga räddningar, men tyvärr räckte inte det till tre poäng i dag, säger Lukic.

ÖIS har nu tre raka matcher med poäng, inga förluster. Hur är känslan?
– Det är klart att det är en bra känsla. Vi har inte förlorat på tre matcher, vi är svårslagna nu och har ett bra flyt. Det är klart att känslan är bättre nu än innan när vi hade förluster, men man vill ändå vinna. Man spelar för att vinna, vi får se till att ta tre poäng mot Trelleborg istället.

 

Biljetter till nästa match: Örgryte IS – Trelleborgs FF 26 september

 

Text: Johan Velagic