Nyheter


Magnus Källanders Moelven Modus förlänger med Sällskapet

Magnus Källander är ett välbekant namn för de flesta ÖIS:are. Nu har ikonen förlängt med Sällskapet.

Magnus Källander inledde förvisso sin elitkarriär i Västra Frölunda men det är nog få som inte förknippar honom starkt med Örgryte IS. Med cupguld, 338 matcher i allsvenskan och flertalet framskjutna placeringar i Sveriges högsta serie på sitt CV är Magnus en av våra största rödblå ikoner, åtminstone efter millenieskiftet.

Givetvis överger Magnus Källander inte ÖIS bara för att den aktiva karriären är över. Under fredagen förlängde hans företag Moelven Modus sitt partnerskap på nivån Sällskapet med ytterligare ett år.

Moelven Modus är marknadsledande i Norden inom flexibla, hållbara rumslösningar för kommersiella lokaler. 1960 började företaget bygga systemväggar för att kunna skapa flexibla rum i kontor med vitt skilda förutsättningar och det gör man fortfarande. Deras rumslösningar för moderna kontor är vägen framåt. Moelven Modus gör kvalitativa rum för människor att mötas i.

Vill du veta mer om företaget? Klicka här! Eller kontakta Magnus på magnus.kallander@moelven.se eller via telefon på 0101226078.

ÖIS erbjuder partnerpaket i en mängd storlekar. Är du och ditt företag intresserade av att bli rödblå partner, klicka då här för mer information! Eller skicka ett mail till Henrik.Svartborn@oisfotboll.se