Nyheter


Marokhy Ndoine ansluter till ÖIS Fotboll via samarbetsavtal

Anfallaren Marokhy Ndione ansluter till ÖIS Fotboll efter att ett samarbetsavtal tecknats mellan ÖIS Fotboll och IF Elfsborg.

Samarbetsavtalet innebär att spelaren kan spela med både IF Elfsborg och ÖIS under resterande del av säsongen 2020. Det här är alltså en möjlighet för ÖIS Fotboll att använda Marokhy Ndione i match när det behovet finns.

Marokhy är fostrad i IF Elfsborgs akademi och har, förutom en kortare sejour i Borås AIK tillhört föreningen i hela sin karriär. Sedan 2018 har han tillhört föreningens representationslag där det totalt blivit 29 framträdanden för anfallaren.

20-årige Ndione är med sina 192 centimeter en stark central anfallare som både kan agera bollmottagare och gå i djupled.

Igor Krulj:

– Vi är glada att vi kan utnyttja den här möjligheten att ha Marokhy hos oss då behovet finns med tanke på de skador vi drabbats av. Vi tror att den här överenskommelsen både kan stärka oss sportsligt och hjälpa Marokhy med sin fotbollsutveckling.

Marokhy Ndione

– Jättekul att få komma hit och träna med grabbarna idag, ser fram emot matchen på lördag, det ska bli riktigt kul att komma igång. Jag är ju en forward som gillar att göra mål, jag kan både gå i djupet och möta, resten får ni som kollar på bedöma.

Vi hälsar Marokhy varmt välkommen till det vackraste av Sällskap.

FAKTA
Namn: Marokhy Ndione
Född: 4 november 1999
Position: Anfallare
Tidigare föreningar: IF Elfsborg, Borås AIK
Moderförening: IF Elfsborg