Matchdag: ÖIS-Kalmar FF - Örgryte Fotboll

Matchdag: ÖIS-Kalmar FF

I dag gästar Kalmar FF ÖIS-gården för en träningsmatch på Hammarviken Arena. Här följer information inför ditt besök till ÖIS-gården. I slutet av artikeln är alla texter, intervjuer och info kring matchen samlat. Hjärtligt välkommen.

Vad: ÖIS-Kalmar FF, Träningsmatch
Tid: Lördag 11 mars kl. 15.00
Plats: Hammarviken Arena, ÖIS-gården
Pris: 50 :-.

Biljetter
50 kronor kostar dagens biljetter. Biljetterna köpes vid grindarna på ÖIS-gården. Det går bra att betala kontant och via Swish. Observera att vi inte tar emot kort.

Mat och dryck
Kiosken på gården kommer att vara öppen och det som serveras är standardutbudet med bland annat kaffe, kaka, korv med bröd och dryck. Samma gäller här angående betalningen. Vi tar emot kontanter och Swishbetalningar, men inga kort.

Resa
Enklaste sättet att ta sig till ÖIS-gården är med kollektivtrafiken. Då är det hållplatsen ”Delsjömotet” som gäller. Från Korsvägen tar det inte mer än fem minuter med buss.

Tar du bilen finns parkering i direkt anslutning till ÖIS-gården. Det bör inte vara några problem med att få en parkeringsplats. Men vi uppmanar dig att samåka eller varför inte ställa bilen hemma och åka kollektivt istället? Då hjälper du även miljön och det är ju faktiskt både kul och bra. Heja heja.

Hjärtligt välkommen till ÖIS-gården!

Fler artiklar, klipp och info inför matchen:
Matchen mot Kalmar FF spelas på ÖIS-gården
Elmander redo för Kalmar: ”Ser inget som skulle hindra mig”
Lägesrapport – Skadade spelare
Inför ÖIS-Kalmar
Atashkadeh har stenkoll på Kalmar: ”De har väl Elm-bröderna”
Truppen mot Kalmar FF
Kalmars trupp
Mer material och info finns även på våra sociala medier Facebook, Twitter och Instagram.

Följ ÖIS 2017 – Köp årskort!

 

Text: Johan Velagic

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedIn