Matchdag Superlördag: ÖIS – Östers IF - Örgryte Fotboll

Matchdag Superlördag: ÖIS – Östers IF

I dag bjuds vi på en riktig Superlördag. A-laget tar emot Östers IF kl. 13.00 på Hammarviken Arena. Dessutom spelar både U19- och U16-laget matcher i Ligacupen. Här följer information inför ditt besök till ÖIS-gården. I slutet av artikeln är även alla texter, intervjuer och info kring matchen samlat. Hjärtligt välkommen.

Vad: Kick-Off Superlördag
Tid: Lördag 18 mars kl. 10.00-17.00
Plats: Hammarviken Arena, ÖIS-gården
Pris: 40 :- för A-lagets match mot Östers IF
Notera att A-laget spelar sin match mot Östers IF 13.00.

Matcherna
10.15 U19-Qviding FIF
13.00 ÖIS-Östers IF
15.15 U16-Kalmar FF

Biljetter
40 kronor kostar dagens biljetter. Biljetterna köpes vid grindarna på ÖIS-gården. Vi kommer att börja biljettförsäljningen till A-lagets match mot Östers IF klockan 11.00. Det går bra att betala kontant och via Swish. Observera att vi inte tar emot kort. Observera även att för dig som är på ÖIS-gården tidigare och kollar U19-lagets derby mot Qviding också ser A-lagets match gratis.

Mat och dryck
Kiosken på gården kommer att vara öppen och det som serveras är standardutbudet med bland annat kaffe, kaka, korv med bröd och dryck. Samma gäller här angående betalningen. Vi tar emot kontanter och Swishbetalningar, men inga kort.

Resa
Enklaste sättet att ta sig till ÖIS-gården är med kollektivtrafiken. Då är det hållplatsen ”Delsjömotet” som gäller. Från Korsvägen tar det inte mer än fem minuter med buss.

Tar du bilen finns parkering i direkt anslutning till ÖIS-gården. Det bör inte vara några problem med att få en parkeringsplats. Men vi uppmanar dig att samåka eller varför inte ställa bilen hemma och åka kollektivt istället? Då hjälper du även miljön och det är ju faktiskt både kul och bra. Heja heja.

Lösbiljetter till superettan
I dag kommer vi även att sälja lösbiljetter till de tre första hemmamatcherna i superettan. Försäljningen kommer att pågå under hela dagen på ÖIS-gården. Du kan även hämta ditt beställda årskort eller inhandla ett om du ännu inte gjort det.

Hjärtligt välkommen till ÖIS-gården!

Fler artiklar, klipp och info inför matchen:
Välkommen på Kick-Off Superlördag 18 mars
Skogh: ”Lite av en favoritgrej”
Inför ÖIS – Östers IF
Carlsen: ”Känner att vi har potential”
Truppen mot Östers IF
Mer material och info finns även på våra sociala medier Facebook, Twitter och Instagram.

Följ ÖIS 2017 – Köp årskort!

 

Text: Johan Velagic

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedIn